Tarsus TSO Meclis Toplantısı OSB’de yapıldı


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde yapıldı. Toplantıda gündemin yanı sıra Tarsus OSB’de gelinen son durum değerlendirilerek incelemelerde bulunuldu.

 

Tarih : 25 Mayıs 2023 Perşembe 11:09

Haber Merkezi

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısına ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz ay Mersin Agropak’ta bir araya gelen Tarsus TSO Meclisi bu ay da Tarsus OSB’de düzenlenen toplantıda buluştu. Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı yönetiminde düzenlenen toplantıda gündem konuları, aylık faaliyet ve hedefler konusunda Meclis bilgilendirilirken, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da Tarsus OSB ile ilgili kapsamlı sunum yaptı. OSB’nin bölgeye sağlayacağı katkıya dikkat çeken Başkan Koçak, Tarsus’un önemli sanayi üslerinde biri haline geleceğine işaret etti. Daha sonra Tarsus OSB’de gelinen son durum değerlendirilerek, yatırımlar yerinde incelendi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA