Türkiye’de sayılı Rehabilitasyon Merkezi Mersin’de açıldı


Mersin Toros Devlet Hastanesi Başhekimliğine bağlı olarak Ayakta Erişkin ve Çocuk-Ergen Rehabilitasyon Merkezi hasta kabulüne başladı.

 

Tarih : 24 Mayıs 2023 Çarşamba 16:09

Başhekim Op. Dr. Özgür Ozan Karak açıklamasında şunları söyledi: Ayakta Erişkin Çocuk ve Ergen Rehabilitasyon Merkezinde; Alkol/madde bağımlılığına bağlı olarak iş, sosyal ve kişisel yaşamında yitirilmiş olan işlevselliğin yeniden kazandırılması hedef olup kişinin maddesiz yeni bir hayata uyum sağlama becerilerini güçlendirerek bu süreçte tıbbi, psikolojik ve sosyal açıdan desteklemek amacıyla hizmet verilmektedir. Bireyi hayata yeniden kazandırmayı amaçlayan bu rehabilitasyon programımızın amacı; kişinin iyilik halini sürdürebilmesi için tedaviyi çok yönlü olarak ele alarak sorunların kapsamlı olarak incelenmesi ve desteklenmesini sağlamaktır.  Rehabilitasyon merkezimize; amatem, çamatem ve kamatemde arınma tedavisini tamamlayarak taburcu olmuş; en az 3 haftalık iyilik hali devam eden, psikiyatri uzman hekimi tarafından uygun olduğu belirlenmiş rehabilitasyon programına katılmaya gönüllü olan kişiler başvuruda bulunabilir’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA