MDOB Damdaki Kemancı Müzikalini sahneleyecek


Mersin Devlet Opera ve Balesi, 25 Mayıs 2023 Perşembe saat 20:00 ve 27 Mayıs 2023 Cumartesi saat 15:00’te Opera Sahne’sinde, “Damdaki Kemancı” müzikalini gerçekleştirecek.

 

Tarih : 24 Mayıs 2023 Çarşamba 11:29

Haber Merkezi

Müzikal 1905 Çarlık Rusyası’nda, gelenek ve devrim arasında sıkışmış küçük bir köy olan Anatevka’da geçiyor. Kişisel ve siyasal çatışmalar, karısı ve kızlarıyla yokluk içinde zor bela yaşayan Sütçü Tevye ve ailesinin yaşadıklarını anlatan müzikalin şarkı sözleri Sheldon HARNICK’e, metni  Joseph STEIN’e ait. Bu muhteşem Broadway müzikalinin Türkçe çevirmenleri ise Aytuğ Ülgen ve Melis Yavuz. Eserin rejisörlüğünü ünlü oyuncu ve yönetmen Volkan Severcan yaparken, orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen üstleniyor. Eserin dansları Mersin DOB Müdür ve Sanat Yönetmeni Serbülent Biçer ile, Ankara MDT Sanat Yönetmeni Özgür Adam İnanç tarafından hazırlandı. Koro şefliğini Anıl Aydın’ın yaptığı eserin dekor tasarımı Hatice Kaptı, kostüm tasarımı Özlem Topuz, ışık tasarımı Tarı Deniz, video-projeksiyon tasarımı ise Umut Sinan Özdemir imzası taşıyor. Mersin DOB Orkestrası, Balesi ve Korosu ile birlikte gerçekleştireceği “Damdaki Kemancı” müzikali 25 Mayıs 2023 Perşembe saat 20:00 ve 27 Mayıs 2023 Cumartesi saat 15:00’te Opera Sahne’sinde seyircisini bekliyor. (Damdaki Kemancı Müzikalinin  sahnelenme hakkı yazar ve çevirmen Joseph STEIN & Jerry BOCK & Sheldon HARNICK temsilcisi ONK Ajans Fikir ve Sanat Eserleri A.Ş.’den devralınmıştır.) Biletler  Opera Gişesinden, https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA