8 hafta sonra gelen 1 puan!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 8 maçtır yenilen ve bu maçlarda toplam 45 gol yiyen Tarsus İdman Yurdu, 2-0 geriye düştüğü Bursaspor maçında 3-2 öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı ve maç 3-3 beraberlikle bitti.

 

Tarih : 25 Mart 2023 Cumartesi 16:52

Necdet TAŞ

Tarsus İdman Yurdu maçın henüz dakika 17’de 2-0 geriye düştüğü maçta dakika 19’da Mert Temizkan’ın penaltı golü ve dakika 29’da Yusuf Eren Arıca’nın golü ile skoru eşitledi ve ilk yarıyı 2-2’lik skor ile tamamladı. Maçın ikinci yarısında dakika 52’de Muhammed Leyis’in penaltı golü ile 3-2 öne geçen temsilcimiz ne yazık ki dakika 84’de penaltıdan golü yiyerek maçı 3-3 eşitlik ile tamamladı. Sahadan 1 puan ile ayrılan temsilcimiz verdiği mücadele ve hırsla ne yazık ki 3 puanı kaçırdı. Bu sonuçla birlikte Tarsus İdman Yurdu puanını 21’e yükseltirken konuk Bursaspor ise puanını 30’a yükseltti. Temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu önümüzdeki hafta deplasmanda Afyonspor ile karşılaşacak. Bursaspor ise Bayburt BÖİ ile karşılaşacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Konuk takım maça golle başladı. Bursaspor 8. Dakikada genç futbolcusu Berat Altındiş’in golü ile 1-0 öne geçti. Konuk takım 17. Dakikada Ozan İsmail Koç ile farkı ikiye çıkardı. Bu golden 2 dakika sonra temsilcimiz farkı bire indirdi. Mert Temizkan’ın golüyle farkı tek sayıya indirdi. Rakibi karşısında etkili futbolunu sürdüren sarı lacivertli temsilcimiz 29. Dakikada Eren Arıca’nın golüyle beraberliği sağladı. İlk yarıda 4 golün atıldığı Tarsus İdman Yurdu Bursaspor mücadelesinde iki takım soyunma odasına 2-2 eşitlikle girdi. İkinci yarıya etkili başlayan Tarsus, maçın 52. Dakikasında öne geçti. Temsilcimizin kazandığı penaltıyı Mohammed Lith Alzin ile gole çevirdi ve 3-2 üstünlüğü sağladı. Yediği golden baskısını artıran konuk takım beraberlik golüne 77. Dakikada yaklaştı. Hamza Baran’ın serbest vuruşunda top direkten döndü. Maçın 79. Dakikasında gelişen Bursaspor atağında Çağatay Yılmaz’ın vuruşunda kaleci Mertcan topu kornere çeldi. Baskısını sürdüren konuk takım aradığı golü penaltıdan buldu. 83. Dakikada Bursaspor’da ceza sahası içinde Ozan yerde kaldı hakem penaltı noktasına gitti. Hasan Ayaroğlu… Penaltıda topun başına geçen Hasan Ayaroğlu topu filelerle buluşturup maça dengeyi getirdi ve maç bu skorla sona erdi.

STAT: Tarsus İlçe Stadı

HAKEM: Abdullah Volkan Aydın

TARSUS İDMAN YURDU: Mert Can Salık, Emre Kara, Tugay Cicili, Kayra Can Yavuz, Mohammad Lith Alzin, Yusuf Eren Arıca (Dk.90 Anılm Taşdemir), Yusuf Atım (Dk.84 Sarp Ufuk Kaya), Ege Can, Kerem Özer (Dk.81 Yunus Öztürk), Mert Temizkan, Furkan Kara   

BURSASPOR: Canberk Yurdakul, Abdullah Tazgel, Ertuğrul Kurtuluş, Baran Karagöz (Dk.46 Mustafa Genç), Ozan Ismail Koç, Kubilay Sönmez, Hasan Ayaroğlu, Ömer Turan Görgüç (Dk.46 Hamza Baran Arıkan), Samet Bozkurt, Hasan Sabri Karaca (Dk.6 Berat Altındiş), Çağatay Yılmaz

GOLLER: Dk. 9 Berat Altındiş, Dk. 17 Ozan İsmail Koç (Bursaspor), Dk.84 Hasan Ayaroğlu (Pen) Dk.19 Mert Temizkan (Pen), Dk. 29 Yusuf Eren Arıca, Dk.52 Muhammed Lith Alzin (Pen) (Tarsus İY)

SARI: Dk.18 Canberk Yurdakul, Dk.67 Ozan İsmail Koç (Bursaspor), Dk. 66 Muhammed Lith Alzin, Dk.67 Emre Kara, Dk.83 Yusuf Eren Arıca, Dk.84 Mert Temizkan (Tarsus İY)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA