Şeytan, Nevşehir’e bileniyor


TFF 3. Lig 1. Grupta liderliğini sürdüren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu’nda zorlu Nevşehirspor maçı hazırlıkları sürüyor. Şampiyonluk yolundaki bu kritik maç öncesi önemli açıklamalarda bulunan Takım Kaptanı Sertaç Güzel, “Elazığspor karşısında aldığımız 3 puanının daha da kıymetli ve değerli olması için Nevşehir karşısında da galip gelmeliyiz. Eğer bu karşılaşmayı da kazanırsak şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantajı elimize geçirmiş olacağız” dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2023 Perşembe 16:34

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta en yakın rakibinin 7 puan önünde liderliğini sürdüren ve adım adım şampiyonluğa yürüyen Mersin İdman Yurdu, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı zorlu Nevşehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

“TARAFTARIN DESTEĞİYLE KAZANDIK”

 Şampiyonluk yolundaki bu kritik maç öncesi önemli açıklamalarda bulunan Takım Kaptanı Sertaç Güzel, “Elazığspor karşısında çok önemli ve kritik bir 3 puan kazandık. Özellikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Maçın uzun süre geride götürmemize rağmen bize olan inançlarını hiç yitirmediler. Maçın sonuna kadar bize destek oldular. Dolayısıyla galibiyette onların çok büyük payı var. Bu hafta da çok önemli bir Nevşehir maçımız var. Elazığspor karşısında aldığımız 3 puanının daha da kıymetli ve değerli olması için Nevşehir karşısında da galip gelmeliyiz. Eğer bu karşılaşmayı da kazanırsak şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantajı elimize geçirmiş olacağız. Çünkü şampiyonluk yolunda zorlu deplasmanlarımız kalmamış olacak” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA