Dr. Seven: “Tarih yazanlar olacağız”


İYİ Parti’den Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Dr. Mehmet Yunus Seven, “İYİ Partili İYİ insanlar olarak; Türk milletinin çıkar ve menfaatlerini her alanda korumak ve kollamak istiyoruz. 1 Dolar’ın 20 TL olduğu değil, 1 TL’nin 20 Dolar olduğu bir Türkiye’yi inşa etmeye geliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapmak için her vatandaşımızı bu kutlu yürüyüşte birlikte olmaya davet ediyorum. Genel Başkanımızın dediği gibi ya tarih olacağız ya tarih yazacağız. İnanıyorum ki, bizler Cumhuriyetin 2. Yüzyılında tarih yazanlar olacağız” dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2023 Perşembe 11:54

 

Hüseyin KIRKGÖZ

 

Dr. Mehmet Yunus Seven, İYİ Parti Tarsus ilçe binası önünde düzenlediği geniş katılımlı toplantıyla İYİ Parti Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı. Yakınları, çalışma arkadaşları ve partililer ile birlikte kortejle parti ilçe binasına gelen Seven’i, İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ve yöneticiler karşıladı. Kalabalık katılımcı grubuna seslenen Göz Doktoru ve Maya Göz Hastanesi kurucularından Dr. Mehmet Yunus Seven,  “10 ilimizi ve yaklaşık 13 milyon vatandaşımızı etkileyen deprem felaketinde ve yakın zamanda Şanlıurfa ilimizde meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Cenab-ı Allah, böylesi acıları bir daha yaşatmasın. Tek adam yönetiminin afet durumunda ülkemizi getirdiği durumu hepiniz gördünüz. İnsanlar enkazların altında can çekişerek hayatlarını kaybettiler. Tek adam sisteminin kendisi başlı başına bir afet haline gelmiştir. 21. yüzyılda güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye’nin varlığı ancak ve ancak üstün liyakat, çalışkanlık ve azimle mümkündür. Birbirine güvenen, demokratik, adaletli ve sürdürülebilir bir sistem gerektirir. Bu sistemin adı da İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemdir. Genel seçime giden süreçte bugünkü toplantımızın çok önemli ve anlamlı bir özelliği bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

“KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIZ”

“22 yıldır milletimizin üzerinde gezen kara bulutları dağıtacak, hepimizi huzura kavuşturacak olan güneş bugün bu alanda bulunan partililerimizin gözlerinde parlamaktadır. Memleketimizin her köşesine yayılacak olan ruh, bugün kadim şehrimiz Tarsus’ta, bu alanda bulunmaktadır” şeklinde konuşan Seven, “Bildiğiniz üzere, partimize katılım sağladığım tarihten itibaren gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden, sıcak soğuk demeden memleketimizin her köşesine ulaşmaya, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye ve partimizin politikalarını nefesim yettiğince anlatmaya çalışıyorum. Sahada edindiğim izlenimler, elde ettiğim veriler, yaşanan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin yer aldığı çok sayıda rapor oluşturdum. Bu raporları belirli aralıklarla Genel Başkanımız başta olmak üzere genel Merkezimizde bulunan yetkililerimizle paylaştım. Halen bu paylaşımlara devam ediyorum. Son olarak, İskenderun’da oluşturulan Sahra Hastanesi’nde Operatör doktor olarak görev aldım ve deprem sonrası gelişmelerle ilgili gözlemlerimden oluşan raporumu da geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımıza ulaştırdım. Bunları şunun için anlatıyorum: Mehmet Yunus Seven olarak vatandaşlarımızın ne durumda olduğunun farkındayım. Hangi alanlarda eksik kalındığını biliyorum. Toplumun huzur ve refahı için ne tür politikalar geliştirilmesi gerektiğinin bilincindeyim” dedi.

“MERSİN’İN SORUNLARINA HAKİMİM”

Tarsus Gıda Organize Sanayinin ve Çukurova Bölgesel Havalimanının tamamlanması gerektiğinin de farkında olduğunun altını çizen Seven, “Mersin Lojistik Köyü’nün kurulması gerektiğinin de farkındayım. Serbest Bölge arazi sınırlarının yetersiz olduğunu ve bu alanın genişletilmesi gerektiğini de biliyorum, Mersin’in 5 farklı turizm koruma bölgesine ayrılması gerektiğini de biliyorum. Ben dersime iyi çalıştım ve eminim ki, benimle birlikte Genel Başkanımızın belirleyeceği 13 arkadaşımız da Mersin’in bu meselelerine hakim olacaklardır. Akdeniz’in sıcakkanlı insanlarının olduğu bu güzelim şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız, çok daha fazlasını hak ediyorlar. İYİ Parti olarak bu gelişmişliği sağlamak üzere yola çıkıyoruz. İYİ Partili İYİ insanlar olarak; Türk milletinin çıkar ve menfaatlerini her alanda korumak ve kollamak istiyoruz. 1 Dolar’ın 20 TL olduğu değil, 1 TL’nin 20 Dolar olduğu bir Türkiye’yi inşa etmeye geliyoruz. Millet İttifakı’nın iktidarı ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in Başbakanlığında; Her yıl 700 bin kişiye ekmek kapısı açabilmek için, Üreten ekonomiyi tesis edebilmek için, Asgari ücreti yoksulluk sınırının üzerine çıkarmak için, Tüm yoksul ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek için, Dolaylı vergilerin getirdiği yükü azaltabilmek için, Gıda yoksulluğunu ortadan kaldırabilmek için, Yaşlı sağlık hizmetlerini yükseltebilmek. Çalışanlarımızın ekonomik büyümeden yeterince pay almalarını sağlayabilmek için, Çalışanlarımızın kadrolu, sözleşmeli, taşeron ayrımını kaldırmak ve herkese adil haklar tanımak için, Emeklilerimizin ekonomik durumunu düzeltmek ve onların rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak için, Tarımsal destekleri artırmak ve çiftçilerimizin sorunlarını bitirmek için, Mazot, gübre, ilaç, tohum ve fide gibi tarımsal girdiler üzerindeki ÖTV’yi ve KDV’yi kaldırmak için, Çiftçimizin ve hayvancılık yapan vatandaşlarımızın desteklenmesi ve yeniden bir tarım ülkesi haline gelmek için, Engelli kardeşlerimize daha yaşanabilir şehirler bırakabilmek için e mensubu olduğum sağlık sektöründe çalışanlarımızın her gün artarak maruz kaldıkları şiddet olaylarını sona erdirmek için Geliyoruz. Hazırız, biz çözeriz. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan TBMM 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde partimizden Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığımı sizlerin huzurunda ilan ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapmak için her vatandaşımızı bu kutlu yürüyüşte birlikte olmaya davet ediyorum. Cenab-ı Allah, hepimizin yardımcısı olsun. Genel Başkanımızın dediği gibi ya tarih olacağız ya tarih yazacağız. İnanıyorum ki, bizler Cumhuriyetin 2. Yüzyılında tarih yazanlar olacağız” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA