Silifke Zabıtasından Ramazan denetimi


Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Ramazan ayı öncesi iş yerlerinde denetimlerini sürdürdüğü öğrenildi. Özellikle Ramazan ayı öncesinde işletmelerin daha hassas davranmaları noktasında denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri; hijyen, fiyat-gram uyumu, ürünlerin son tüketim tarihi, fahiş fiyat ile ilgili konularda incelemelerde bulundu.

 

Tarih : 23 Mart 2023 Perşembe 11:40

Haber Merkezi

Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Ramazan ayı öncesi iş yerlerinde denetimlerini sıklaştırdı. Özellikle Ramazan ayı öncesinde işletmelerin daha hassas davranmaları noktasında denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri; hijyen, fiyat-gram uyumu, ürünlerin son tüketim tarihi, fahiş fiyat ile ilgili konularda incelemelerde bulundu. Uyulması gereken hususlar noktasında uyarılar yapan zabıta ekipleri, uyarılar dikkate alınmadığı takdirde ceza-i işlem uygulanacağını işletmelere bildirdi. Her zaman olduğu gibi Ramazan ayı öncesinde de vatandaşların mağdur olmamalarını istediklerini bildiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmeler için zabıta ekiplerine talimatlar verdiği öğrenildi. Belediye Zabıta Müdürü Abdullah Yörük nezaretinde yapılan denetimler neticesinde uygunsuz bir durumla karşılaşmayan zabıta ekipleri işletmecilere hassasiyetlerinden dolayı da teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA