Akdeniz’de camiler Ramazan ayına hazır


Mersin Akdeniz Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelinde bulunan tüm camileri ibadete hazır hale getirdi.

 

Tarih : 22 Mart 2023 Çarşamba 12:50

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi, Ramazan ayında ilçe sakini vatandaşların daha temiz, nezih ve her yönüyle daha sağlıklı ortamda teravih namazlarını ifa edebilmeleri için ilçe genelinde bulunan camilerde halı yıkama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren 'Mobil İbadethane Temizlik Ekibi', hazırladığı planlama çerçevesinde ilçe genelindeki 114 camide temizlik, hijyen ve bakım hizmeti gerçekleştirdiği belirtildi. Özel olarak hazırlanmış araç yardımıyla hizmet veren ekiplerin, camilerde bulunan tüm halıları ilaçlı su ile yıkayıp kuruttuğu ayrıca ilaçlı su ile de dezenfekte çalışması yaptığı kaydedildi.

"RAMAZAN ZOR VE ACILI GÜNLERDEN KURTULUŞUN MÜJDECİSİ OLSUN"

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak yaptığı açıklamada, İslam Alemi’nin Ramazan ayını tebrik ederek, huzur, sağlık, barış ve kardeşlik diledi. Gültak, "Ramazan ayı, barış, kardeşlik ve paylaşma ayıdır. Ramazan, sevgi ve birbirini affetme ayıdır. On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının, ülke ve millet olarak içinden geçtiğimiz bu zor ve acılı günlerden kurtuluşun müjdecisi olmasını diliyorum. Herkese sağlık ve esenlikler diliyor, oruçlarınızı, sağlık ve sıhhat içinde tutmanızı temenni ediyorum. İbadetlerin ve duaların daha çok anlam kazandığı Ramazan günlerinin, başta İslam dünyası olmak üzere tüm insanlığa hayır, iyilik ve güzellik getirmesi en büyük dileğim. Ramazan ayımız tüm İslam Alemi’ne mübarek olsun" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA