Mersin’de seçim güvenliği toplantısı yapıldı


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili seçim güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

 

Tarih : 22 Mart 2023 Çarşamba 12:24

Haber Merkezi

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, ilçe kaymakamları, il ve ilçe jandarma komutanları, il ve ilçe emniyet müdürleri, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı ve seçimin güvenliğinden sorumlu birim amirleri yer aldı. Vali Pehlivan, 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan seçimin huzur içerisinde yapılabilmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını, vatandaşların özgür iradelerini sağlıklı şekilde, herhangi bir aksiliğe, aksaklığa veya güvenlik zafiyetine meydan vermeden sandığa yansıtabileceği ortamı sağlayacaklarını belirtti. Toplantı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hacı Ahmet Turgut ile İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Albay Halil Saylan tarafından seçim takvimi, seçimler öncesinde, sırasında ve sonrasında alınması gereken tedbirler, seçim sürecinde önem arz eden ve hassasiyet gösterilmesi gereken konularla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunulmasının ardından sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA