Doğu Perinçek için imza kampanyası!


Vatan Partisi Mersin İl Teşkilatı, Genel Başkanları Doğu Perinçek’te 14 Mayısta yapılacak olan genel seçimler için cumhurbaşkanı adayı olması için imza kampanyası başlattı.

 

Tarih : 21 Mart 2023 Salı 15:13

Neşet TORUN

14 Mayıs'ta yapışacak olan genel seçimler için Hem Cumhurbaşkanı adayları adaylıklarını açıklarken milletvekili aday adaylıkları da başvurularını siyasi partilere yapmaya başladı. 14 Mart’ ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimlerinde adaylar Cumhurbaşkanı adayı olabilmeleri için 100 Bin imza toplanması gerekiyor. Cumhurbaşkanı aday olmanın en önemli şarttı da bu 100 Bin imza şartı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’te 14 Mayısta yapılacak olan genel seçimler için cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklamıştı. Ancak Perinçek’in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza toplaması gerekiyor. Bu nedenle Vatan Partisi tüm illerde Genel Başkanları Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olması için 100 Bin imza toplanması için kampanya başlattı. Bu kapsamda Vatan Partisi Mersin İl Teşkilatı da Doğu Perinçek’in imza kampanyası için Mersinlilere çağrıda bulundu.

“UCUZ ELEKTRİK GETİRECEĞİZ”

İmza Kampanyası duyurusu için Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) düzenlenen basın toplantısında konuşan Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen, “Türkiye 14 Mayıs’ta tarihi bir seçime gidiyor. Sonuçları bölge ve dünya dengelerini etkileyecek bir seçim. İktidarıyla, muhalefetiyle sistem partileri ve liderleri Türkiye’nin ağırlaşan sorunlarına çözüm getirecek bir program sunmuyorlar. Sistem çıkmazda, yamalar tutmuyor, dikişler patlıyor. İşçimiz, çiftçimiz, sanayicimiz ve emeklimiz “Böyle Gitmez” diyor. Ve “Böyle Gitmez” diyenler Vatan Partisi’nde birleşiyor. Bu seçimde aslında iki parti var. Vatan Partisi ve diğer partiler. Bu seçimde iki Cumhurbaşkanı adayı var. Doğu Perinçek ve diğer adaylar. Bir tek Vatan Partisi’nin çözümleri var. Bir tek Vatan Partisi milletin yanında. Doğu Perinçek, Rusya’dan, İran’dan benzini, mazotu, doğalgazı ucuza getirecek adaydır. Özel elektrik dağıtım şirketlerinin sömürüsüne son verip, ucuz elektriği sağlayacak adaydır. Türk milletinin kanını emen sülüklerin kıyı bankalarına kaçırdıkları 300 milyar dolarımızı zorla Türkiye’ye getirtecek adaydır. Üretici inim inim inlerken kârlarını yüzde 700 artıran bankaları hizaya sokacak, “çiftçiler batacağına bankalar batsın” diyen cesur adaydır. Türkiye’nin kaynakları faizciye, tefeciye, sadakaya değil; yatırıma, istihdama, üretime aktaracak, gençlerimizi iş sahibi yapacak, Üretim Devrimi’ni başaracak adaydır. Konut sorununu, yüksek kira sorununu çözecek, her aileyi ev sahibi yapacak adaydır. Rüşveti, torpili, adam kayırıcılığı ortadan kaldıracak, devlete liyakat getirecek liderdir” dedi.

“DOĞU PERİNÇEK, “ANKARA’DA DAYISI OLMAYAN” MİLYONLARIN ADAYIDIR”

Doğu Perinçek’in “Ankara’da dayısı olmayan” milyonların adayı olduğunu ifade eden Taşdelen açıklamasını şöyle sürdürdü: “Çocuklarımızı, gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtaracak, LGBT dayatmasına son verecek, mutlu, huzurlu aileyi yeniden canlandıracak adaydır. Amerika’ya direnecek, Türkiye’mizi Yükselen Asya’da zengin bir ülke yapacak adaydır. NATO’dan çıkacak, PKK ve FETÖ’yü kökünden kazıyacak, HDP’yi kapatacak adaydır. Doğu Perinçek bunları nasıl yapacak? Yapar! Çünkü daha önce yaptı. Ermeni Soykırımı yalanını tarihin çöplüğüne gönderdi. FETÖ’nün Ergenekon Balyoz kumpaslarını yerle bir etti. Türk ordusunu Silivri’den çıkardı. 15 Temmuz gecesi, ABD-FETÖ darbe teşebbüsüne karşı ilk açıklamayı yaptı, ordumuzu ve milletimizi darbecilere karşı harekete geçirdi. Ömrünün 15 yılını Amerikancı hükümetlerin zindanlarında geçirdi, yine boyun eğmedi. Perinçek ne dediyse ne öngördüyse çıktı. O zaman sonradan dizimizi dövmek istemiyorsak, adayımız Perinçek. Değerli Mersinliler; Doğu Perinçek sizin adayınız! Doğu Perinçek sizin gibi yaşayan aday. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olması için gereken en az 100 bin imzadan birini vermek bir vatandaşlık görevidir. Sizi göreve çağırıyoruz. Haydi görev başına. Yarından itibaren, cumartesi-pazar günleri dahil bir hafta boyunca saat sabah 8.00’den akşam saat 20.00’ye kadar kayıtlı olduğunuz İlçe seçim Kurullarına giderek Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanlığı adaylığı için imzanızı verebilirsiniz. Mersin Merkez ilçelerimizin Seçim Kurulları Mersin Adliyesinde bulunmaktadır.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA