Adım adım şampiyonluğa!


TFF 3. Lig 1. Grupta evinde son haftaların formda takımı Elazığspor’u 2-1 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda çok kritik bir galibiyet alan Mersin İdman Yurdu puanını 51’e yükselterek, en yakın rakibiyle puan farkını 7’ye çıkardı. Mersin İdman Yurdu hem 3 puanı kazandı hem de Volkan Okumak’ı kazandı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü istenileni veremeyen tecrübeli futbolcu, Elazığ maçında ikinci yarı oyuna girdi ve attığı golle maçın sonucunu belirledi.

 

Tarih : 20 Mart 2023 Pazartesi 16:24

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta 2 haftalık beraberlik serisinin ardından evinde Elazığspor’u zorlanmasına 2-1 mağlup eden Mersin İdman Yurdu adım adım şampiyonluğa yürüyor. Deprem felaketleri sonrası verilen aranın ardından çıktığı 2maçta 4 puan kaybeden Mersin İdman Yurdu bu hafta Mersin’de Elazığspor’u konuk etti. Maçın henüz 3.dakikasında 1-0 geriye düşen Mersin İdman Yurdu maçın ilk yarısında Umut Aydın’la bir penaltı atışından da yararlanamadı. Maçın 2.yarısında Mersin İdman Yurdu maçın 67.dakikasında Tunç Murat Behram ve 73.dakikada Volkan Okumak’la bulduğu gollerle maçta 2-1 öne geçti ve karşılaşmayı da 2-1 kazandı. Yeni Mersin İdman Yurdu haftayı 2-1’le geçerken 2. sıradaki Karaköprü Belediyespor deplasmanda Kelkit Belediyesine kaybedince aradaki puan farkı da 7’ye yükselmiş oldu.

ERSİN AKA’NIN HAMLELERİ 3 PUANI GETİRDİ

Öte yandan Elazığspor karşısında Teknik Direktör radikal bir karar alarak takımın yıldız oyuncusu Chris David’i keserek, ilk 11’e devre arasında transfer edilen Furkan Güneş ile başladı. Maçın başında yenik duruma düşen rakibi karşısında 34. Dakikada Chris David’i oyuna alıp Furkan Güneş’i oyundan alan Aka, oyun üstünlüğünü de ele geçirdi. İkinci yarıda da kritik dakikalardaki isabetli oyuncu değişikliğiyle rakibin gardını düşüne tecrübeli hoca, takımına 3 puanı getiren hamleler yaptı. Öte yandan Mersin İdman Yurdu hem 3 puanı kazandı hem de Volkan Okumak’ı kazandı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü istenileni veremeyen tecrübeli futbolcu, Elazığ maçında ikinci yarı oyuna girdi ve attığı golle maçın sonucunu belirledi.

ELAZIĞSPOR’UN 3 MAÇLIK SERİSİ SON BULDU

Öte yandan  Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grupta 3 haftalık galibiyet serisine Mersin nokta koydu. 3. Lig 1. Grubun 20. haftasında deplasmanda karşılaştığı Amasyaspor FK’ya 3-2 mağlup olan ve teknik direktör Cüneyt Biçer’le bu maçtan sonra yollarını ayıran ES Elazığspor, o haftadan sonra çıktığı 3 resmi maçta kalesini gole kapatmış ve 3 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı 21. haftada konuk ettiği BC Group Ağrı 1970 Spor maçına Levent Eriş’in yardımcı antrenörleri tarafından çıkan bordo-beyazlılar sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Daha sonra yaşanan deprem felaketi sonrası sahalardan uzak kalan Entegre Solar Elazığspor, Çatalcaspor maçına teknik direktör Alaattin Tutaş yönetiminde çıktı. İstanbul deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen bordo-beyazlı ekip, son olarak 23. haftada konuk ettiği Play-Off hattındaki rakibi Orduspor 1967’yi 3-0 mağlup etti. 3 maçlık seri yakalayan ve Play-Off için ümitlenen bordo-beyazlı ekip, TFF 3. Lig 1. Grubun 24. haftasında deplasmanda grup lideri Mersin İdman Yurdu karşısında maçın ilk yarısını önde tamamladı ancak sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı ve 3 hafta sonra ilk kez sahadan boynu bükük ayrıldı. Entegre Solar Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 25. haftasında evinde Belediye Kütahyaspor’u konuk edecek. Temsilcimiz Mersin İdman Yurdu ise haftaya deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA