Üniversite-Şehir İş Birliği Komisyonu ilk toplantısını yaptı


Mersin Üniversitesi’nin şehirdeki sivil toplum kuruluşları, dernekler, iş dünyası ve diğer tüm paydaşlarla ilişkilerini geliştirmek amacıyla kurulan “Üniversite-Şehir İş Birliği Komisyonu” ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Tarih : 20 Mart 2023 Pazartesi 11:37

Haber Merkezi

Senato Odası’nda Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Rektör Danışmanı ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Baykan ile komisyon üyeleri katıldı. Toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, “Üniversitemizin şehirle bütünleşerek sivil toplum kuruluşları, vakıflar, dernekler, iş dünyası ve diğer paydaşlarla iş birliği yapması ve ilişkilerin geliştirilerek bu kapsamda projeler üretilmesi çok önemli. Bizler de bu konuda Rektörlük olarak gereken her türlü desteği komisyonumuza ve tüm paydaşlarımıza vereceğiz.” ifadelerini kullandı. Açış konuşmasının ardından gerçekleşen toplantıda komisyon üyeleri, Üniversite ve şehir arasındaki mevcut iş birliği faaliyetleri ve potansiyel iş birliği alanları konusunda görüşlerini sundu. Toplantı, üniversite-şehir iş birliği alanlarının şehrin ihtiyaçları ve üniversitenin kabiliyetleri ekseninde belirlenmesi amacıyla yakın zamanda bir çalıştay düzenlenmesi konusunda görüş birliğine varılmasının ardından sona erdi.

KOMİSYON ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Mersin Üniversitesi Üniversite-Şehir İş Birliği Komisyonu üyeleri aşağıdaki isimlerden oluşuyor: Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı – Rektör Yardımcısı (Başkan), Prof. Dr. Erdal Baykan – Rektör Danışmanı (İslami İlimler Fakültesi Dekanı), Prof. Dr. İlker Fatih Kara – Mühendislik Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Taşkıner Ketenci – İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Necmiye Canacankatan – Eczacılık Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Aslıhan Doğan Topçu – İletişim Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Ahmet Atasoy – Turizm Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. İlhan Ege – Kariyer Merkezi ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, Prof. Dr. Hüseyin Mualla Yüceol – İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Yusun İnandı – Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Mustafa Taşkın – Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Ali Akdağlı – Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Mehmet Ali Mazmancı – Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Ahmet Murat Gizir – Fen Fakültesi Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Buğra Sarı - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Fikret Zorlu – Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Recep Ünal – İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Mehmet Zeki Uyanık – İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Mehmet Güngör – Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi…

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA