MHP’li Şimşek, “Çiftçiyi mağdur etmeyin”


Kurak geçen Mersin’de çiftçilerin daha da mağdur olmaması için sulama birlikleri ve sulama kooperatifleri olmak üzere sulama suyu ücretleriyle ilgili yeni bir düzenleme yapılmasını talep eden MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, çiftçilerin bu yılki kuraklıktan kaynaklanan mağduriyetinin ortadan kaldırılmasını istedi.

 

Tarih : 17 Mart 2023 Cuma 12:35

Necdet TAŞ

Konuyla ilgili TBMM’de konuşan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Seçim bölgem olan Mersin Türkiye'nin en çok tarım ürünü ihraç eden illerinin başında gelmektedir. Mersin’de birçok baraj ve gölet projeleri hayata geçirilmiş, birçoğunun inşaatı devam etmektedir. Özellikle, yaşanan kuraklıktan dolayı bu baraj ve göletlerin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu yıl bu kuraklık dolayısıyla da sulama sezonu erken başlamıştır. Başta sulama birlikleri ve sulama kooperatifleri olmak üzere sulama suyu ücretleriyle ilgili yeni bir düzenleme yapılıp çiftçimizin bu yılki kuraklıktan kaynaklanan mağduriyetine destek olmalarını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA