Irkçı söylemler Suriyeli adaya geri adım attırdı


Mohammad Fanssa isimli Suriyeli Twitter’dan yaptığı açıklamada AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. Ancak başta Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ olmak üzere sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Fanssa aday adaylıktan vazgeçtiğini duyurdu.

 

Tarih : 16 Mart 2023 Perşembe 12:57

ZAFER PARTİSİ HEDEF GÖSTERDİ

Mohammad Fanssa isimli Suriyeli Twitter'dan yaptığı paylaşım ile AK Parti'den Mersin milletvekili aday adayı olarak başvurusunu yaptığını duyurdu. Fanssa mesajında şu ifadeleri kullandı: Değerli arkadaşlarım Allah nasip ederse yarın Ak Parti Mersin milletvekili aday adayı başvuru yapacağım hayırlı vesile olsun sizde destek bekliyorum dua edin Allah bize utandırmasın" Fanssa'nın bu mesajını alıntılayan Ümit Özdağ, paylaşımına dikkat çeken bir not düştü. Özdağ paylaşımında "Boşuna aday olma. Seni de Suriye’ye geri yollayacağız.” Sosyal medyadaki ırkçı söylemler üzerine Fanssa aday adaylıktan vazgeçtiğini açıkladı. İşte o açıklama, “Değerli arkadaşlarım ben Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım olarak aday göstermek istedim lakin bazı ırkçılar tarihi bilmeyenler karşıma çıktılar yine ben bu vatan bu millet zarar vermeyeceğim o yüzden benim adayım vazgeçtim teşekkür ederim. Ben her zaman cumhurbaşkanımızın yanındayım ve AK Parti’yi sevdiğim için asla zarar vermek istemiyorum o yüzden ben vazgeçtim adaylık için.” 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA