Kocamaz bu kez son güne bırakmadı


2019 yerel seçimlerinde MHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmeyen Burhanettin Kocamaz daha sonra İYİ Parti’den aday gösterilmişti. Fakat adaylık başvurusunun geç teslim edildiği gerekçesiyle İYİ Partiden aday olamamıştı. Daha sonra Demokrat Parti Kocamaz’ı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklamıştı ancak İl Seçim Kurulu adaylığı kabul etmemiş ve Kocamaz hiçbir siyasi partiden aday olamamış, Demokrat Parti Adayı Ayfer Yılmaz’ı destekleyerek MHP’ye seçim kaybettirmişti. Bu sefer işini şansa bırakmayan İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Burhanettin Kocamaz, Milletvekilliği adaylığı için bizzat başvuru yaparak evraklarını partiye teslim etti.

 

Tarih : 16 Mart 2023 Perşembe 12:05

Necdet TAŞ

Hatırlanacağı üzere 2019 yerel seçimlerinde MHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmeyen Burhanettin Kocamaz daha sonra İYİ Parti'den aday gösterilmişti. Fakat adaylık başvurusunun geç teslim edildiği gerekçesiyle İYİ Partiden aday olamamıştı. Daha sonra Demokrat Parti Kocamaz'ı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklamıştı ancak İl Seçim Kurulu adaylığı kabul etmemiş ve Kocamaz hiçbir siyasi partiden aday olamamış, Demokrat Parti Adayı Ayfer Yılmaz’ı destekleyerek MHP’ye seçim kaybettirmişti. Bu sefer işini şansa bırakmayan İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Burhanettin Kocamaz, Milletvekilliği adaylığı için bizzat başvuru yaparak evraklarını partiye teslim etti.

“İŞİMİ BU DEFA ŞANSA BIRAKMADIM”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kocamaz, “Ülkemizin türlü felaketlerle karşı karşıya kaldığı, ekonomik krize ve enflasyona maalesef yenik düştüğü, vatandaşılarımızın yüz yıllık Cumhuriyetimizin hiç bir döneminde bu günkü sıkıntıları yaşamadığı ve de son 5 yıldır uygulanan tek adam sisteminin getirdiği zorluklar ve yaşadığımız en son deprem felaketiyle birlikte zamanında mücadele edilemediğinden dolayı kaybettiğimiz ve sakat kalan canlar hepimize çok büyük bir vebal yüklemiştir. Bu nedenle İYİ Partimizin ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in ortaya koyduğu İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlementer Sistem yolunda, vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda benim de bir katkım olsun düşüncesiyle TBMM 28. Dönem Milletvekilliği için İYİ Parti Genel Merkezimizde aday adaylığı başvurumuzu yaptık.   Adaylık başvurusu yapan tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyor, yolları ve bahtları açık olsun diyorum.  Sizlerden gelen işi şansa ya da birilerine bırakma uyarılarını göz önüne tutarak, başvuruyu ilk günden ve bizzat kendim Burhanettin Kocamaz olarak 28. Dönem Mersin Milletvekilliği için aday adaylığı başvurumu yaptım. Milletimize ve Memleketimize hizmet gayesiyle çıktığımız bu yolda Rabbim aday adaylığı başvurusu yapan ya da yapacak olan herkesin yar ve yardımcısı olsun. Her şey nasip kısmet meselesi. Sağlık en önemli önceliğimiz. Sağlık olmadan hiçbir şey olmaz. Rabbim cümlemizi sağlık ve sıhhatten ayırmasın. Hep birlikte yolumuz ve bahtımız açık olsun” ifadelerini kullandı.

DESTEKÇİLERİNDEN HELLALİK İSTEDİ

Bundan sonrası için kararı halkın vereceğini kaydeden Kocamaz, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Rabbim Bizi, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize güvenenlere karşı mahcup etmesin. Hakkımızda neyi hayırlı görüyorsa onu nasip eylesin. Beni bu günlere sizler getirdiniz. Elbette ben ve arkadaşlarımız ekip olarak durmadan dinlenmeden çok çalıştık. Bu güne kadar birlikte yol yürüdüğümüz, her konuda desteklerini esirgemeyen ve bize daima güç kuvvet ve moral veren gönül dostlarıma ve Tarsus’tan Çamlıyayla’dan, Mut’tan ta Anamur Kaledran’a kadar tüm  Hemşehrilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Haklarınızı helal ediniz. Allah cümlenizden razı olsun. Bu güne kadar çekilen zahmete, yorulan kafaya, verilen emeğe her daim saygılı oldunuz. Bizler Millet ve Memleket için koştururken, size layık olduğunuz hizmetleri ulaştırmaya çalışırken, sizler de dualarınızla, güler yüzlerinizle, saf temiz kalplerinizle yolumuzu açtınız, yorgunluklarımızı unutturdunuz, gücümüze güç kattınız. Her zaman ve her yerde bize sahip çıktınız. Allah’ım binlerce kez razı olsun. Bundan sonra da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin Liderliğinde, Millet ve Memleket hayrına yapılacak çalışmalarda Yüce Meclis’in çatısı altından tüm bilgi ve birikimlerimi Ülkemiz için sergilemek ve Milletimizin emirlerine sunmak istiyorum.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA