Bıraktığınız eserinizden memnun musunuz?


TFF 2. Lig Beyaz Grup erteleme maçında Tarsus İdman Yurdu, sahasında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’a 9-1 mağlup oldu. Ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçta kalesinde 40 gören ve sadece 2 gol atma başarısı gösteren Tarsus İdman Yurdu’ndan Kulüp Başkanı Cem Kavalcı isyan etti. Kulübün sahipsiz bırakıldığını ifade eden Kavalcı, “Seçim vaktinin gelip çattığı bu dönemde Tarsus’tan çıkan Milletvekili Aday Adaylarına da sesleniyoruz, bu takıma maddi manevi ufacık bir destek bile olmayan kimse gelip de Tarsus sokaklarında oy istemesin aday olduklarında! Tarsus İdman Yurdu’na gönül vermiş herkese çağrımdır; Tarsus İdman Yurdu’na sahip çıkmayan kimseye sizde sahip çıkmayın” dedi.

 

Tarih : 16 Mart 2023 Perşembe 10:41

Necdet TAŞ

Tarsus İdman Yurdu Kulübü’nün, kuruluşunun 100 yılında çektiği rezalet devam ediyor. TFF Beyaz Grup’ta yer alan Sarı-Lacivertliler, sahasında oynadığı maçta Arnavutköy Belediyespor’a 9-1 mağlup oldu. İçinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle sezon başında kurulu bulunan kadrosu dağılan ve sahaya gençlerden oluşan takımla çıkan Tarsus İdman Yurdu, rakipleri karşısında hiçbir varlık gösteremiyor ve sürekli farklı şekilde mağlup oluyor. Tarsus İdman Yurdu, rakipleri açısından averaj takımına dönüştü. Ligde tutunması mucizelere kalan ve grupta ateş hattında bulunan Tarsus İdman Yurdu sezonun ikinci yarısında Erzincaspor’a 4-0, Düzcespor’a 4-0, Menemenspor’a 2-0, Ispartaspor’a 6-1, Şanlıurfaspor’a 11-0, Somaspor’a 4-0 ve son olarak İstanbul temsilcisi Arnavutköy Belediyesi’ne 9-1 mağlup olarak gol yeme rekoruna doğru gidiyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçta kalesinde 40 gören ve sadece 2 gol atma başarısı gösteren sarı lacivertlilerin hali içler acısı…

 TARAFTARA TEŞEKKÜR SİYASETÇİLERE TEPKİ

“Bugün görüyoruz ki bizim bizden başka dostumuz yok derken, kendi kendimize bile dost olmayı beceremez hale geldik. Başarı varken stadı büyütme projeleri konuşulurken bugün zorlu süreçte aynı stadın tribünlerinin 4’te 1’ini bile dolduramaz olduk. İyi günde de kötü günde de takımın yanında olduğunu iddia edenler ne yazık ki ortalıkta gözükmemektedir” ifadelerini kullanan Kavalcı, “Maratonda normalde yerini alan ve takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyleyen Korsanlar Grubu bugün takımımıza sırtını dönmüştür. Her şeye rağmen 4 gün içinde ev sahibi olduğumuz 2 maçta da takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.  Bir büyük parantezde takımımıza hiçbir anlamda sahip çıkmayan Tarsuslu ve Tarsus’ta yetişip kazanç sağlamış kişilere açmak lazım. Her gittiğimiz deplasmanda o kentin siyasilerini o tribünlerde görürken bizde ise bir tane siyasi maça gelip manevi anlamda bile takımımızın yanında olmuyor… Bugün bu takıma isyan edenler Tarsuslu evlatlarımıza muhalefet oldukları kadar Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a Tarsuslu milletvekilleri AK Partili Ali Cumhur Taşkın’a, CHP’li Ali Mahir Başarır’a ve MHP’li Baki Şimşek’e olsaydı Eski Belediye Başkanı Şevket Can’a Tarsuslu Oda Başkanları’na olsaydı bu takım belki de bugün daha güçlü olabilirdi” dedi.

“TARSUS’A SAHİP ÇIKMAYANA SİZ DE SAHİP ÇIKMAYIN”

Seçim vaktinin gelip çattığı bu dönemde Tarsus’tan çıkan Milletvekili Aday Adaylarına da seslenene Kavalcı, “Bu takıma maddi manevi ufacık bir destek bile olmayan kimse gelip de Tarsus sokaklarında oy istemesin aday olduklarında! Tarsus İdman Yurdu’na gönül vermiş herkese çağrımdır; Tarsus İdman Yurdu’na sahip çıkmayan kimseye sizde sahip çıkmayın. Buradan özellikle başta Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a, sezon başındaki Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu’na sesleniyorum; bıraktığınız eserinizden memnun musunuz? 32 Milyon TL borç bıraktığınız o para ile kurduğunuz kadrodan bugün kim var kadroda? Allah şahidimiz hesabını soracağız! Hukuk çerçevesinde de hesabını soracağız karşılaştığımızda da. Bu kulübe zarar vermiş herkesten davacıyız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA