Mersin’de gol sıkıntısı!


TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu, deprem nedeniyle lige verilen aranın ardından oynadığı ikinci maçtan da beraberlikle ayrıldı. Önce evinde Edirnespor ile 0-0 golsüz berabere kalan Kırmızı Lacivertliler, ligin 23. Haftasında Kütahya deplasmanından 1 puanı Tunç Behram’ın penaltından attığı golle kurtardı. Özellikle gol pozisyonlarına girmekte zorlanan İdman Yurdu ligin geri kalan bölümleri için adeta alarm veriyor.

 

Tarih : 13 Mart 2023 Pazartesi 13:05

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu ligin 23. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Kütahya Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Rakibi karşısında oldukça vasat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz 1 puanı Tunç Behram’ın penaltı golüyle kurtardı. Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan temsilcimize Tunç Behram da çare olamadı.

TUNÇ BEHRAM DA ÇARE OLAMADI

Büyük umutlarla transfer edilen golcü oyuncu sadece 2 golü bulunuyor. Golcü oyuncu 2 golü de penaltıdan attı. Abuzer Gaffar Toplu ile yollarını ayıran Umut Aydın ve Tunç Behram’dan da istediği verimi alamayan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka’nın önümüzdeki hafta evinde oynayacağı Elazığ maçına Umut Aydın ve Tunç Behram’la çift forvetle çıkması bekleniyor. Ligde oynadığı 23 maçta 29 gol atıp, 12 gol yiyen temsilcimizin +17 averajı bulunuyor. Geçtiğimiz sezonun gol kralı Abuzer Gaffar Toplu’yu transfer eden ancak golcü oyuncudan istediği verimi alamayan Mersin İdman Yurdu, golcü futbolcuyla devre arasında yollarını ayırmıştı. Golcü futbolcu İdman Yurdu kariyerini 2 golle tamamladı.

GOL YÜKÜ CHRİS DAVİD VE ERDEM BEYTAŞ’TA

Geçen sezonun flaş ismi Umut Aydın da çok formsuz. Şimdiye kadar ligde sadece 4 gol atabilen golcü futbolcu da büyük hayal kırıklığı yaşattı. Forvet oyuncularının oldukça kısır bir sezon geçirdiği Mersin İdman Yurdu’ndan gol yükünü orta saha oyuncuları çekiyor. Forvet arkası oynamasına rağmen 5’er gollük bir performans ortaya koyan Chris David ve Erdem Onur Beytaş takdir topluyor. Yine sağ açık oynayan ancak Aziz Aksoy’un sakatlanmasının ardından sağ bekte görev alan Yusuf Yıldırım da 3 gol atma başarısı gösterdi. Süper Lig ekibi İstanbulspor’dan transfer edilen Kağan Bağıs ise sadece 1 gol atabildi.

RAKİP ELAZIĞ 3 HAFTADIR YENİLMİYOR

Şampiyonluk yolunda Kütahya deplasmanından çok önemli bir 1 puan alan Kırmızı Şeytanlar puanını 48’e çıkardı. Ev sahibi Kütahya Belediyespor ise puanını 40’a yükseltti.  Üst üste 2. Beraberliğini alan Kırmızı Şeytanlar nn yakın rakibi Karaköprü ile puan farkı 4’e indi. İdman Yurdu haftaya evinde Elazığspor’u ağırlayacak. Oldukça formada olan Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grupta son 3 maçını gol yemeden kazanmasını bildi. Ligin 20. haftasında deplasmanda karşılaştığı Amasyaspor’a 3-2 mağlup olduktan sonra teknik direktör Cüneyt Biçer’le yollarını ayıran ES Elazığspor, o haftadan sonra çıktığı 3 resmi maçta kalesini gole kapattı ve 3 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. 21. haftada konuk ettiği BC Group Ağrı 1970 Spor maçına Levent Eriş’in yardımcı antrenörleri tarafından çıkan bordo-beyazlılar sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Daha sonra yaşanan deprem felaketi sonrası sahalardan uzak kalan Entegre Solar Elazığspor, Çatalcaspor maçına teknik direktör Alaattin Tutaş yönetiminde çıktı. İstanbul deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen bordo-beyazlı ekip, son olarak 23. haftada konuk ettiği Play-Off hattındaki rakibi Orduspor 1967’yi 3-0 mağlup etti. Son 3 maçında rakip fileleri 5 kez havalandıran ve kalesinde hiç gol görmeyen Gakgoşlar, puanını 30’a yükselterek, alt sıralardan iyice uzaklaştı ve Play-Off hattıyla puan farkını 10’a düşürdü.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA