Dölek’ten Play-Off uygulamasına destek!


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta 35 puan ile 2. sırada yer alan Silifke Belediyespor’da Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, TFF’nin 2. ve 7. Grup liderlerinin 3. Lige yükseltilmesi ve 2 gruptaki 5 takımın play-off oynaması yönündeki kararını desteklediğini açıkladı.

 

Tarih : 12 Mart 2023 Pazar 14:19

Necdet TAŞ

Depremin vurduğu illerin yer aldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. ve 7. grupta müsabakaların oynanmamasına karar veren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu grubun liderleri olan İstiklal Grup ile Adana 1954 FK'nın TFF 3.Lig'ine çıkacağını duyururken bu gruplardaki 5 takımın kendi aralarında play-off oynadıktan sonra şampiyon takımın TFF 3. Lige yükseltileceğini karar vermişti. Konuyla ilgili konuşan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu kararı komedi olarak yorumlamıştı.

"İNŞALLAH HAKKANİYETLİ BİR KARAR OLACAKTIR"

Lider Adana 1954’ün 5 puan gerisinde 2. sırada yer alan Silifke Belediyespor’da Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Teknik Direktörlerinin aksine uygulamaya destek verdiğini açıkladı. TFF'ye çağrıda bulunduklarını ve mücadele etmek istediklerini dile getiren Dölek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “5'er takım kendi arasında Play-off müsabakası gerçekleştirecek. Bu play-off'ların detayları henüz açıklanmadı. Ben şunu ifade etmek istiyorum; Adana kulübüyle aramızda 5 puan fark ve önümüzde 11 maç vardı. 3 puanlı sistemde 11 maç, 33 puan yapar ve çok şey değişirdi. Biz federasyona yaptığımız çağrılarda rekabet etmemizin engellenmemesini istedik. Biz yarışmak, oynamak istedik. Federasyon da sağolsun, play-off olsa da oynamamıza müsaade etti. Ancak biz 2. Olmamızdan dolayı ve puan farkından dolayı bu avantajlarımızın korunması gerektiğini düşünüyoruz. 2. sıradaki takım ile 7. sıradaki takımın eşit şartlarda mücadele etmesinin doğru olmadığını düşünüyoruz. Zaten biliyorsunuz ki TFF, bu yıl play-off sisteminde değişikliğe gitmişti; lig 2.'leri veya 3.'leri doğrudan grup finalisti olacaktı, diğer takımlar da kendi arasında mücadele edip finale kalacaktı. Ben bu sistemi desteklemekteyim, bu sistemin adaletinden de bahsetmekteyiz. İnşallah hakkaniyetli bir karar olacaktır” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA