TÜRKAV İstişare Kurulu yapıldı


Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Mersin Şubesi 2023 Yılı Olağan İstişare Kurulu Vakıf binasında gerçekleştirildi. Şube Başkanlığı’na Oğuzhan Yıldız Seçildi.

 

Tarih : 12 Mart 2023 Pazar 12:47

Haber Merkezi

Vakıf şubesi üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen olağan kurulda şubenin yeni yönetim kurulu teşekkül etti. Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, KAMUSEN Mersin İl Temsilcisi Metin Ercan, Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları da istişare kurulunda hazır bulundu. Şube Başkanlığı’na Oğuzhan Yıldız Seçildi.  İstişare Kurulunda görev yapacak olan divan, TÜRKAV Mersin Şubesi önceki dönem şube başkanı, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ın divan başkanlığı ve TÜRKAV Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr Tuba Tombuloğlu ile önceki dönem başkan yardımcısı olup emekliliği sebebiyle vakıf üyeliğinden ayrılan Mehmet Akpınar’ın üyelikleriyle oluştu. Divan tarafından yönetilen genel kurulda şubenin faaliyet, denetim ve mali raporlarının okunması ve ibra edilmesi sonrasında yapılan konuşmalar ve oylama akabinde Oğuzhan Yıldız TÜRKAV Mersin Şube Başkanlığı görevine seçildi. 

YILDIZ’DAN ‘DEPREM’ VURGUSU

6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve on bir ilimizde yıkıma sebebiyet veren deprem konusunda vakıf şubesi olarak yapılan çalışmaları üyeler ve basın ile paylaşan Oğuzhan Yıldız, bugün gerçekleşen istişare kurulunun da yaşanan deprem sebebiyle mecburen ertelenerek yapıldığı bilgisini vererek; “6 Şubat 2023 gecesi sabaha karşı meydana gelen Asrın Felaketi olarak adlandırılan, dünyada eşi görülmemiş arka arkaya meydana gelen depremlerle tarihimizin en karanlık gecelerinden birini yaşadık. Ülkemizde 11 ilimizi etkileyen bu afette aralarında burada bulunan arkadaşlarımızın aileleri, akrabaları, dost ve arkadaşları da bulunan onbinlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş, milyonlarca vatandaşımız evinden yurdundan olmuştur. Hayatını kaybederek ebedi aleme irtihal eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve Aziz Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu süreçte üzerimize düşen görev, tüm enerjimizi depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak adına kullanmak olacaktır. Yaşadığımız felaket sonrasında Ülkü Ocaklarımızın, Türkiye Kamu Sen’e bağlı Sendikalarımızın ve Vakfımızın yardım çalışmaları ile ilgili toplumumuzun tüm kesimleri tarafından takdir edildiğine dair birçok geri dönüşler olmaktadır. Şanlı Tarihi boyunca zor zamanlarda birlik ve beraberlikte feraseti ile dünyaya ders vermiş Yüce Türk Milleti bütün güçlükleri yendiği gibi yaşadığımız bu büyük afette de yaraları sarma noktasında gereğini yapacaktır. Felaketin ilk gününden bu yana TÜRKAV Genel Başkanımız Sayın Ebubekir KORKMAZ beyefendinin önderliğinde Türkiye genelinde 111 Şube Başkanlığımızın teşkilat refleksi harekete geçirilmiş, yardım çalışmaları ile ilgili yol haritası belirlenmiştir. Bu doğrultuda yardım faaliyetleri gerçekleştirilmiş, felaketin tüm izleri silininceye, Aziz Milletimizin sosyal, ekonomik ve psikolojik olarak normalleşinceye kadar çalışmalarımız hız kesmeden sürdürülecektir. Bu noktada yoğun hassasiyet gösteren, özverili bir şekilde çalışmalara katılan TÜRKAV Mersin Şubesi 2022 yılı Yönetim Kurulumuza ve Devletin Asil Evlatları siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA