Mecliste AK Parti-HDP kavgası!


Akdeniz Belediyesi Meclis toplantısında AK Partili ve HDP’li Meclis Üyeleri birbirine girdi. Deprem üzerinden başlayan sözlü tartışmalar önce küfürleşmeye sonra da kavgaya dönüştü. Kavgayı zabıta memurları ayırırken, Başkan Mustafa Gültak, oturuma ara verdi.

 

Tarih : 10 Mart 2023 Cuma 12:03

Hüseyin KIRKGÖZ

Akdeniz Belediyesi Meclis Toplantısı sakin başladı ancak kavgayla son buldu. Toplantıda söz alan HDP’li Meclis üyeleri iktidarın depremde sınıfta kaldığını iddia etti. Bunun üzerine HDP’li Meclis Üyelerine yanıt veren AK Partili ve MHP’li Meclis üyeleri, HDP’lilerin iddialarının aksine deprem bölgesinden vatandaşların iktidardan memnun olduğunu öne sürdü. HDP’li Meclis üyelerine kentsel dönüşüm üzerinden yüklenen AK Partili Aydın Eğin, “Bölgeyi 20 yıl siz yönettiniz. İnsanlar kentsel dönüşüm isterken siz engellediniz. Şimdi TOKİ’ci, kentsel dönüşümcü olmuşsunuz” ifadelerini kullandı.

KÜFÜRLEŞME VE ARBEDE

Bölgedeki yıkımında yine CHP ve HDP’li belediyelerce kentsel dönüşümün engellenmesinden kaynaklı olduğunu iddia eden Eğin’in konuşması sık sık HDP’li meclis üyelerince kesildi. Bu esnada bir HDP’li meclis üyesinin “Siz bölgeye gittiniz mi?” demesi üzerine Eğin, “Tabii ki gittim, belediyemiz ekipleri hala orada, başkanımızda dün geldi” dedi. Bunun üzerine HDP’li Meclis Üyesi Bedriye Kuş, “Şovunu yaptı geldi” şeklinde konuştu. HDP’li Kuş’un ‘Şovunu yaptı geldi” sözlerine tepki gösteren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, HDP’li Bedriye Kuş’tan kendisinden özür dilemesini istedi. Gültak, “Haddinizi bilin, siz bir belediye başkanına söyle söyleyemezsiniz, terbiyesizlik yapamazsınız” dedi. Bunun üzerine HDP ile AK Partili Meclis üyeleri arasındaki sözlü tartışma önce küfürleşmeye sonra da arbedeye döndü. Kavgayı zabıta memurları ayırırken, Başkan Gültak, oturuma ara verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA