MHP’li Şimşek, “Limon ihracatına destek verilmeli”


Limon üreticilerinin sorunlarını meclis gündemine taşıyan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, limon fiyatlarının düşük seyretmesine dikkat çekerek, imon üreticilerine ihracat desteği verilmesi gerektiğini söyledi.

 

Tarih : 9 Mart 2023 Perşembe 10:30

Konuyla ilgili TBMM’de konuşan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Domateste ihracat yasağının kaldırılması çiftçilerimizi ve ihracatçılarımızı sevindirmiştir. Ben başta Tarım ve Ticaret Bakanlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Limonda bu yıl özellikle havaların sıcak gitmesinden dolayı da fiyatlar çok düşük seyretmektedir. Bu konuda da mutlaka ihracata DFİF desteğinin verilmesi, ihracatın artırılması limon üreticilerini düştükleri bu zor durumdan kurtaracaktır. Ben Tarım Bakanımıza ve Ticaret Bakanımıza buradan çağrı yapıyorum: Limonda mutlaka acil olarak bir ihracat desteği verilmeli, limon üreticilerimizin yüzü güldürülmelidir” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA