Karış: “Güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz”


Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adaylarının CHP Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade ederek, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında yeni, huzurlu ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.

 

Tarih : 7 Mart 2023 Salı 11:51

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Millet İttifakı’nın adayının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasını değerlendirdi. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı toplantının ardından kararın açıklandığını vurgulayan Başkan Karış, “14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde artık adaylar belli olmaya başladı. Millet İttifakı içerisinde yer alan partimizin adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur. Bundan sonraki süreçte Türkiye için yeni bir dönem başlıyor. Barışın hakim olduğu, insanların rahat bir yaşam sürdüğü, çocuklarımızın yarınlara güvenle baktığı bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Milletimizin bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacağız. İnşallah 14 Mayıs sonrası milletçe daha güzel bir Türkiye sabahına birlikte uyanacağız. “dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA