AKA; “ZOR MAÇ OLACAK”


TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Mersin İdman Yurdu hafta sonu evinde oynayacağı Edirnespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Edirnespor maçının kendileri için zor geçeceğini kaydeden Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, “15 yeni transfer yaptılar ve aldıkları oyuncular takımlarında oynayan, kaliteli oyuncular. Erteleme maçında Karaköprü Belediyespor’u yendiler. Bizi kolay bir maçın beklemeyeceğini tahmin ediyoruz. Bizim konumuz hiçbir zaman rakiplerimiz olmadı, biz hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. Bizi biz yapan değerleri sahaya yansıtırsak, iyi hazırlanırsak ve iyi konsantre olursak hangi takım olursa olsun yeneceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

Tarih : 1 Mart 2023 Çarşamba 13:27

Haber Merkezi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, Pazar günü oynayacağı Edirnespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Prof. Dr. Aziz Sancar Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda taktik çalışması yapan Kırmızı Lacivertlilerde, teknik direktör Ersin Aka açıklamalarda bulundu.

“RAKİPLERİMİZDEN KORKMUYORUZ”

Edirnespor maçının kendileri için zor geçeceğini kaydeden Aka, “15 yeni transfer yaptılar ve aldıkları oyuncular takımlarında oynayan, kaliteli oyuncular. Erteleme maçında Karaköprü Belediyespor’u yendiler. Bu maçta da 4-5 tane yeni transferi erteleme maçı olduğundan dolayı oynayamadı. İkinci yarıya ciddi transferler yapan bir takıma karşı oynayacağız. Bizi kolay bir maçın beklemeyeceğini tahmin ediyoruz. Bizim konumuz hiçbir zaman rakiplerimiz olmadı, biz hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. Bizi biz yapan değerleri sahaya yansıtırsak, iyi hazırlanırsak ve iyi konsantre olursak hangi takım olursa olsun yeneceğimizi düşünüyorum” dedi.

“GRUBUMUZDA DEPREMİ YAŞAYAN 2-3 TAKIMDAN BİRİYİZ”

Depremi yaşayan bir şehir olduklarının altını çizen Aka, “Deprem sürecini hepimiz yaşadık. Ben de bu takımın teknik direktörü olarak endişe yaşıyorum. Bizim grubumuzda depremi yaşayan 2-3 takımdan biriyiz. Birçok oyuncum depremden dolayı ailesini kendi memleketine göndermek zorunda kaldı. Sezonun en önemli maçını kazandığımız günün ertesi gününde yaşadığımız depremden dolayı o maçın coşkusunu bile tam anlamıyla yaşayamadık. O dönemde yakaladığımız ritmi devam ettirememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bunlar birer bahane değil çünkü biz şampiyonluğu hedeflemiş büyük bir camiayız. Bu camianın bütün paydaşları ile kenetlendik. Taraftarımız, yönetimimiz, oyuncularımız, personelimiz ve Mersin şehri olarak bu şampiyonluğa inandık. İnşallah bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

“SEFA’NIN TAKIMIMIZA KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM”

Depremden dolayı ligden çekilme kararı alan Adanaspor’dan transfer edilen orta saha Mehmet Sefa Etöz transferi hakkında da konuşan Ersin Aka, “Kadromuza yeni kattığımız Sefa, Osmaniye’li ve kendisi de bu depremi yaşayan isimlerden. Dün aramıza katılarak ilk idmanına çıkmaya başladı. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu transferle birlikte süreci tamamladık. Başka transfer yapmayı düşünmüyoruz. Devre arasında yaptığımız transferler de takıma adapte oldu ve şu anda güzel bir hava yakaladık. Tek üzüntümüz depremin verdiği psikolojik hasarlar. Umarım bu günleri de toplum olarak atlatırız” ifadelerini kullandı.

AKA’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Ersin Aka, Mersinli taraftarların hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmadığını ve takımını desteklediğini belirterek şöyle konuştu: “Yönetimimiz bu maçta güzel bir karar almışlar. Bu maçtan alınacak tüm gelirin depremzedelere bağışlanacağını öğrendim. Bu depremi yaşayan ve ailesinden kayıplar veren birisi olarak bu kampanyayı çok beğendim. Toplum olarak bu zor günlerde kenetlenmeliyiz. Taraftarlarımızın diğer maçlara nispeten bu maça daha fazla katılımda bulunmalarını arzu ediyorum. Bu durum takımımızla veya şehrimizle ilgili değil, ülkemizle ilgili bir durum. Bizler de bu zor günlerde kenetlenecek bir yapıya ve maneviyata sahip insanlarız. Mersin şehri de toplumsal olarak buna sahip bir şehir. İnanıyorum ki maça da ciddi anlamda bir katılım olacaktır.”

MEHMET SEFA ETÖZ MERSİN’DE

Öte yandan Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, bu sezon deprem felaketi nedeniyle lige devam edemeyeceğini bildiren TFF 1. Ligi ekibi Adanaspor’dan orta saha oyuncusu Mehmet Sefa Etöz’ü sezon sonuna kadar kiraladı. Yeni Mersin İdman Yurdu sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kulübümüz son olarak Adanaspor forması giyen Mehmet Sefa Etöz ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlamıştır” ifadeleri kullanıldı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin İdman YUrdu, Edirnespor, TFF 3. Lig 1. Grup, Ersin Aka

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA