Depremzede çocuklar için oyuncak kampanyası


Mersin’de Kızılay ve Sayapark Alışveriş Merkezi iş birliğinde depremden etkilenen çocuklar için ’100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak’ kampanyası başlatıldı.

 

Tarih : 21 Şubat 2023 Salı 14:44

Dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların oyuncak ve kitap ihtiyaçlarını karşılamak, hayatlarında ilk kez deneyimleyecekleri faaliyetlere katılmalarını sağlayarak yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak amacıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılında başlatılan ve projenin devam ettiği süre boyunca binlerce çocuğa ulaşan Sayapark AVM'nin '100Bin Gülücük' projesi, bu kez Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen çocuklar için tekrar hayata geçiyor. Kızılay ve Sayapark Alışveriş Merkezi iş birliğinde depremden etkilenen çocuklar için başlatılan '100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak' kampanyası, çocukları kitap ve oyuncaklarla buluşturarak, depremin etkisini bir nebze de olsa hafifletmek ve yaraları sarmayı amaçlıyor. Kampanya çerçevesinde ziyaretçilerin, alışveriş merkezinin zemin katında oluşturulan kumbara alanına kitap ve oyuncak desteğinde bulunabilecekleri bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA