Tarsus’a bir şans daha!


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Şubat’ta sona eren 2022-2023 sezonu ikinci transfer ve tescil döneminin 5 Mart Pazar gününe kadar uzatıldığını duyurdu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “Kapalı olan transfer tahtamızın açılması için elimizden ne geliyorsa yapmakta olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 19 Şubat 2023 Pazar 13:42

Necdet TAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ikinci transfer ve tescil döneminin 5 Mart'a kadar uzatıldığını açıkladı. TFF'den yapılan açıklama, federasyonun süreci uzatma talebinin FIFA (Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği) tarafından kabul edildiği aktarıldı. Açıklamada, "Federasyonumuzun talebi ve FIFA'nın onayı ile 2022-2023 İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Mart 2023 tarihine kadar uzatılmıştır. Kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi. 8 Şubat'ta sona ermesi gereken transfer dönemi, Kahramanmaraş merkezli gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi sebebiyle 18 Şubat'a kadar uzatılmıştı. TFF'nin aldığı bu karar ile birlikte kış transfer dönemi ikinci kez uzatıldı.

“TAHTAYI AÇMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Transfer tahtası kapalı olduğu için transfer yapamayan ve maçlara genç oyuncularla çıkmak zorunda kalan Tarsus İdman Yurdu’nda gözler yeniden transfere çevrilmiş durumda. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “TFF’nin yeniden duyurduğu gibi transfer süreci 5 Mart 2023’e kadar uzatılmıştır. Kapalı olan transfer tahtamızın açılması için elimizden ne geliyorsa yapmakta olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Her geçen gün çalışmalarımızı sürdürüyor ve çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Yönetim Kurulu’muz göreve geldiğinde bizlere bırakılan bir enkazı devraldık. Elimizdeki oyuncuların tek tek gidişine şahitlik ettik. Sezon başında 32 Milyon TL’ye yakın bir bütçe ile kurulan takım henüz ligin ilk devresi tamamlanmadan dağılmıştı. Hiçbir kulüpte olmayan anlaşmalar yüzünden takımımız hem dağılmış hem de gidenler alacaklarının tamamını maç oynamadan alacakları şekilde anlaşmalar yapmışlardır” ifadelerini kullandı.

“SEBEP OLANLAR HAKKINDA İŞLEM YAPACAĞIZ”

Buna izin veren Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu’na da gerekli hukuki işlemleri kulüp adına başlatacaklarının altını çizen Kavalcı, “Buna dair herkesin bilgisi olsun. İçişleri Bakanlığı’na dilekçe yazıp tüm yaşanan transfer sürecinin incelenmesini talep edeceğiz. Ayrıca 7 veya 10 maç oynayıp haksız kazanç kendine sağlayan tüm futbolculardan TFF başta olmak üzere birçok mecralarda şikayetçi olup tek tek duyuracağız. Tarsus İdman Yurdu 100 yıllık büyük bir camiadır. Bu kulübe zarar veren herkesi tespit edip yasal süreci başlatacağız. Yazının başına dönmek gerekirse, kulübümüzün transfer tahtasını açmak için elimizden gelen çalışmaları sürdürüyoruz. En büyük önceliğimiz transferi açıp takımımızı ligde tutmaktır. Bunu da başarmak için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA