Fatih ve Şehit Hasan Kuş İlkokulu neden boşaltılıyor?


Fatih ve Şehit Hasan Kuş İlkokulu’nun boşaltılması kararının alınmasıyla ilgili bir açıklama yapan Anamur Belediyesi CHP Meclis Üyesi Avukat Tekin Mutlu, Fatih, “Fatih ve Şehit Hasan Kuş İlkokulu neden boşaltılıyor? Fatih ve Şehit Hasan Kuş İlkokuluna yıkım kararı mı verildi? Bu yıkım kararı ne zaman verildi? Yıkım kararı önceden verildiyse şimdiye kadar neden uygulanmadı? Boşaltılacaksa sene başında neden yapılmadı?” diye sordu.

 

Tarih : 18 Şubat 2023 Cumartesi 14:37

Haber Merkezi

Anamur Belediyesi CHP Meclis Üyesi Avukat Tekin Mutlu, Fatih ve Şehit Hasan Kuş İlkokulu'nun boşaltılması kararının alınmasının ardından bir açıklamada bulunarak cevaplanması istenen soruları yetkililere sordu. Anamur Belediyesi CHP Meclis Üyesi Avukat Tekin Mutlu, Fatih ve Şehit Hasan Kuş neden boşaltılıyor? , Fatih ve Şehit Hasan Kuş İlkokuluna yıkım kararı mı verildi? Yıkım kararı önceden verildiyse şimdiye kadar neden uygulanmadı? Boşaltılacaksa sene başında neden yapılmadı? sorularını sordu. Anamur Belediyesi CHP Meclis Üyesi Avukat Tekin Mutlu'nun açıklaması şöyle;  Fatih ve Şehit Hasan Kuş İlkokulu neden boşaltılıyor? Fatih ve Şehit Hasan Kuş İlkokuluna yıkım kararı mı verildi? Bu yıkım kararı ne zaman verildi? Yıkım kararı önceden verildiyse şimdiye kadar neden uygulanmadı? Boşaltılacaksa sene başında neden yapılmadı? Öğrenci ve veliler neden bilgilendirilmiyor? "Ben yaptım oldu " mantığını artık vazgeçin Milli eğitim müdürü ve yetkili, görevli yöneticiler, eğitim yılının ortasında başka okula neden taşındığımızı öğrenmek istiyoruz. Veliler etüt parası verdi, servis ayarladı, işini gücünü ona göre ayarladı, evini ona göre ayarladı. Taşıdığınız okulu ayarlarken bunlardan kaçını düşünerek karar verdiniz?

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA