Acil Destek Merkezi, depremzedelerin yanında


Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin Acil Destek Merkezi, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından kente gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 16 Şubat 2023 Perşembe 14:43

Haber Merkezi

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde depremzede vatandaşlar için oluşturulan Acil Destek Merkezi’nde; konaklama, sıcak yemek, giyim, psikolojik destek, sağlık, Çocuk Danışma Merkezi, araç koordinasyon ve özel gereksinimli birey desteği hizmeti veriliyor. Depremin ardından hızlı bir şekilde teyakkuza geçerek Acil Durum Afet ekiplerini deprem bölgesine gönderen, düzenlediği yardım kampanyası ile temel ihtiyaçların karşılanması noktasında büyük gayret gösteren Toroslar Belediyesi, bir yandan da deprem bölgesinden Mersin’e gelen depremzedeleri sosyal tesislere ve evlere yerleştirilmesinden ihtiyaçlarının giderilmesine kadar yalnız bırakmıyor.

“DEVLET MİLLET EL ELE BU ZORLU SÜRECİ DE AŞACAĞIZ”

Mersin Valiliği’nden ya da Toroslar Kaymakamlığı’ndan aldıkları belge ile Toroslar Belediyesi Acil Destek Merkezi’ne müracaat eden depremzedeler, acil ihtiyaçlarını karşılama imkanı buluyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye'yi derinden sarsan büyük afetin yaralarını bir an önce sarmak için devlet millet el ele mücadele ettiklerini söyledi. Bu zorlu günlerin üstesinden de hep birlikte geleceklerini kaydeden Başkan Yılmaz; “Ekiplerimiz, Yunus Emre Kültür Merkezimizde oluşturduğumuz Acil Destek Merkezi’nden depremzedelerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. İlçemizde misafir ettiğimiz ve edeceğimiz depremzede vatandaşlarımız için hemşehrilerimizin desteği de bizim için çok kıymetli. Depremin hemen ardından başlattığımız yardım kampanyamızın yanı sıra “1 Oda, 1 Aile” Kampanyamıza da destek vererek evlerinde deprem mağduru vatandaşlarımızı konuk eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu seferberliğin yanında olan tüm hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Milletimiz, güzel kalpli insanlarıyla bu zorlu süreci de hep birlikte aşacaktır” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA