Mersinli ekran tutkunlarının tercihi TV+ oldu


Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, Mersinli ekran tutkunları tarafından Ocak ayında da ilgiyle izlendi. Ocak ayında platformda en çok izlenen film ve dizilerde Angry Birds 2, Anna, Kral Şakir: Korsanlar Diyarı, Uncharted ve On The Line öne çıktı. Ocak’ta en fazla TV+ izleyen ilk 10 şehir arasında Mersin de yer aldı.

 

Tarih : 3 Şubat 2023 Cuma 13:01

Haber Merkezi

Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, zengin içerikleriyle Ocak ayında da ekran tutkunlarına keyifli anlar yaşattı. Mersin, Ocak ayında TV+’ı en çok izleyen ilk 10 şehir arasında yer aldı. Mersinlilerin Ocak ayında en çok izlediği ilk beş içerik uçamayan kuşlar ve yeşil domuzların serüvenlerinin anlatıldığı ‘Angry Birds 2’, farklı özelliklere ve fiziksel yapıya sahip kadın bir suikastçı olan Anna Poliatova'nın hayatını anlatan ‘Anna’, şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için Şakir ve ailesinin atıldığı maceraları anlatan ‘Kral Şakir: Korsanlar Diyarı’, genç ve korkusuz Nathan Drake ile kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan'ın çıktıkları ilk hazine avında yaşadığı maceraları konu edinen ‘Uncharted’ ve bir tehdit telefonu alınca sevdiklerini kurtarmak için bir hayatta kalma oyunu oynamak zorunda kalan sunucunun suçluyu bulmak için yaşadıklarını anlatan ‘On The Line’ oldu.

ŞUBAT’TA DA EKRAN KEYFİ DEVAM EDİYOR

Platform, Şubat’ta da her yaşa uygun yapımlarla izleyicileri buluşturmaya devam ediyor. Dünya genelinde ilgiyle izlenen yapımlara yer veren platformda bu ay, dizi kategorisinde ‘Interview with The Vampire’ sadece TV+’ta yayınlanacak. Ayrıca bu ay TV+’ta, ‘Bozkır’ın 2’nci sezonu BluTV ile aynı gün yayınlanacak. ‘Dark Winds’ ve ‘Face to Face’in 3’üncü sezonu da sadece TV+ izleyicileri için yayına alınacak yapımlar arasında. Film tarafında ise bu ay ‘Üç Bin Yıllık Bekleyiş’ (Three Thousand Years of Longing), ‘Güzel Bir Rüya’, ‘Kod 355’ (The 355), ‘Dreamland’, ‘Elektrik Savaşları’ (The Current War), ‘Beni Satan Casus’ (The Spy Who Dumped Me), ‘Memoria ve Critical Thinking’ var.   TV+ Şubat ayında çocuk izleyicilerini de mutlu etmeye devam ediyor. Platformun bu ayki Çocuk kategorisinde ‘The Breadwinner’ ile ‘Rainbow Butterfly Unicorn Kitty ‘öne çıkıyor. Ayrıca bu ay çocuklar için ‘Sanjay and Craig’ ile ‘The Barbarian and the Troll’ çizgi filmleri de TV+ ekranlarında olacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA