Tarsus’u bitiren adam Haluk Bozdoğan!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, milyonlarca TL’lik borç, transfer tahtasının kapalı olması, elinde kadro bulunmaması nedeniyle, kuruluşunun 100. yılında kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Kulübün bu noktaya gelmesinin en büyük sebeplerinden birisi Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan… Önce Şahin Kırbıyık ile kavga edip, verdiği sözü tutmayan Bozdoğan, son Başkan Cem Kavalcı’ya da verdiği destek sözünü tutmadı ve kulübün kapanma noktasına gelmesindeki en büyük pay sahibi oldu.

 

Tarih : 27 Ocak 2023 Cuma 14:40

Neşet TORUN

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, milyonlarca TL’lik borç, transfer tahtasının kapalı olması, elinde kadro bulunmaması nedeniyle, kuruluşunun 100. yılında kapanma tehlikesiyle karşı karşıya…  Devre arasında maddi sorunlar nedeniyle profesyonel kadrosunun tamamını kaybeden ve son haftalarda amatör takımdan aktarılan oyuncularla sahaya çıkmak zorunda kalan Tarsus İdman Yurdu’nda, mevcut yönetim kurulunun borçlar nedeniyle elinin bağlı olması nedeniyle, kulüp kapanma noktasına geldi. Pazar günü sahasında saat 14.00’de İzmir temsilcisi Menemen Belediyespor ile karşılaşacak olan Tarsus’un, sahaya süreceği yeteri kadar oyuncu olmaması nedeniyle Federasyon’dan ceza alması tehlikesini doğururken, bu durum puan silme cezasını da beraberinde getirecek. Yaşanan durum ise camiada büyük üzüntü yaratırken, taraftarlar ise özellikle son yıllarda yapılan hatalar nedeniyle kulübün borç batağına sürüklenmesine tepki gösteriyorlar.

CEM KAVALCI’DAN BOZDOĞAN’A TEPKİ

Kulübün bu noktaya gelmesinin en büyük sebeplerinden birisi Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan… Önce Şahin Kırbıyık ile kavga edip, verdiği sözü tutmayan Bozdoğan, son Başkan Cem Kavalcı’ya da verdiği destek sözünü tutmadı ve kulübün kapanma noktasına gelmesindeki en büyük pay sahibi oldu. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğa’nın kendilerine verdiği sözlerin hiçbirini tutmadığını iddia eden Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Öncelikle 95 bin oy ile seçilmiş Belediye Başkanımıza güvenip sizlere “Transfer tahtasını açıyoruz” diyerek sizleri yanılttığım için özür dilerim. Yaşanan süreci sizlere sırayla anlatmak istiyorum. 11.01.2023 Çarşamba günü saat 10:00’da kulüp binamızda gerçekleştirilen Basın Toplantısı’nda kulübün durumunu anlatmıştık. O gün toplantının hemen ardından Belediye Başkan Yardımcılarından Ali Dinsever ve Aydın Polat kulübümüze gelmiştir. Belediye Başkanımızın talimatıyla gelerek Yönetim Kurulu’muz ile toplantı gerçekleştirmişlerdir. Transferi açacaklarını dile getirerek takımımıza gerekli desteği olacaklarını iletmişlerdir. Bu konuşmanın Belediye Başkanımızın talimatı doğrultusunda olduğunu da söylemişlerdir. O gün öğleden sonra ise yine Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Yönetim Kurulu’muz sayın Kaymakamımız ile bir araya gelmiştir. Toplantı çok olumlu geçmiş ve Kaymakamımızda bize destek olacağını söylemişti. Ne yazık ki bugün gelinen noktada herhangi bir gelişme olmamıştır” ifadelerini kullandı.

BOZDOĞAN VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI, KULÜBÜ YÜZ ÜSTÜ BIRAKTI

“Ardından diğer gün yani 12 Ocak Perşembe günü saat 15:00’te katıldığım “Serbest Atış” programı öncesinde Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk BOZDOĞAN ile bir araya gelerek kendisi ile kulübümüzün durumu hakkında konuştuk. Bu fotoğraflarda o an çekilmiştir. Transfer tahtasını açacağını ve katılacağım programda bunu rahatlıkla dile getirebileceğimi de kendisi şahsen söylemiştir. Yine söylüyorum, 95 bin oy almış Belediye Başkanımıza güvenmek kadar normal bir şey yoktu fakat yanıldık” ifadelerini kullanan Kavalcı, “O gün programa çıkıp konuşmalarımdan sonra Belediye Başkanımız ile bir daha görüşme şansımız olmamıştır. Üstelik transfer çalışmalarımız tamamlanmış ve hoca kadromuzda hazırdı. Her şey transferin açılmasına bağlıydı. Bugün geldiğimiz noktada elde var sıfır. 25.01.2023 Çarşamba günü yaptığımız Basın Toplantısı’nın ardından ise bugün yine Belediye Başkan Yardımcılarımızdan Ali Dinsever, Aydın Polat ve Osman Polat kulübümüze gelerek Yönetim Kurulu’muz ile bir araya gelmiştir. Açıkçası olumlu bir gelişme beklerken, elektrik faturasını bile ödemeyeceklerini bundan sonra Tarsus Belediyesi’nin kesinlikle Tarsus İdman Yurdu’na desteğinin olmayacağını söylemişlerdir. Bunları duyduktan sonra bu yazıyı siz kıymetli Tarsus İdman Yurdu’na gönül vermiş gönüldaşlarımız ile paylaşmak istedim. Bu kulübün bu sene 32 Milyon borcunun olmasının sebebi Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu’nun olmuştur. Bu sebepten Belediye bu borcunu temizlemeli ve hiç olmazsa transferi açmalıdır. Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan “Ben söz verdiğim kimseyi yarı yolda bırakmadım” sözlerini dile getirmesine rağmen bizlerin ve taraftarlarımızın umutları ile oynamış ve bizler yarı yolda bırakmıştır. Tarsus İdman Yurdu sahipsiz bırakılmamalı” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA