Adliye parkındaki kavga kamerada


Mersin’in Erdemli ilçesinde duruşmaları olan taraflar arasında adliye parkında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada polisin şüphelileri yakalama görüntüleri çıktı. O anlarda tarafların kavgayı sürdürmesi de dikkat çekti.

 

Tarih : 27 Ocak 2023 Cuma 10:44

Olay, ilçeye bağlı Kargıcak Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda bulunan adliyenin parkında meydana geldi. İddiaya göre, iki taraf arasında daha önce yaşanan bir yaralama olayı nedeniyle husumet oluştu. Taraflar bugün yaralama davası nedeniyle geldikleri adliyenin parkında karşılaşınca kavga çıktı. Kavgada kullanılan silahla 2 kişi vurularak yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Kavgaya müdahale eden polisin silahını çekip havaya ateş ederek şüphelileri yakalama görüntüleri ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir polis memurunun olaya karıştığı iddia edilen şüpheliyi yakalama anı ve silahını yere bıraktırdığı yer aldı. Görüntülere silahını bırakan şahsa karşı taraftan gelen bir kişinin tokat atması, o şahsa da gelen başka bir şahsın yumruk atması yer aldı. 3 şüphelinin polis tarafından gözaltına alındığı olayla ilgili inceleme sürüyor. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA