AK Parti Mersin İl Başkanı istifa etti


AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ercik, “Bugüne kadar nasıl bu davanın bir neferi olarak hizmet ettiysek bundan sonrada bu davanın bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. 2023 seçimlerinde büyük ve güçlü Türkiye için ‘Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak bu sürecin ülkemiz, milletimiz, partimiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Tarih : 26 Ocak 2023 Perşembe 16:23

AK PARTİ’NİN EN UZUN GÖREV YAPAN İL BAŞKANIYDI

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ercik, “AK Partimize gönül vermiş değerli yol arkadaşlarım 2016 yılı Mart ayından bu yana büyük bir onur ve şerefle yürütmekte olduğum AK Parti Mersin İl Başkanlığından Genel Merkezimizin de uygun görmesiyle milletvekilliği aday adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım. 2016 Mart ayından bu yana bu onurlu ve şerefli görevi yapmamıza imkan sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar nasıl bu davanın bir neferi olarak hizmet ettiysek bundan sonrada bu davanın bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. 2023 seçimlerinde büyük ve güçlü Türkiye için “Türkiye Yüzyılı”na damga vuracak bu sürecin ülkemiz, milletimiz, partimiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA