Kanaldan gelen koku bezdirdi!


Mersin’in Anamur ilçesinde Stadyum Yolu üzerinden Taşlık Mevkii’ne doğru akan kanaldan gelen pis koku ve görüntü bölge halkını bezdirdi. Anamur Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Devlet Bahçeli Parkı civarı ve taşlık bölgesine giderken ortada bulunan kanaldan gelen pis kokudan çok rahatsız olduklarının altını çizen bölge halkı, çevredeki atıkların dereye bırakıldığını, koku nedeniyle pencerelerini dahi açamadıklarını ve kanala kimyasal atık bırakıldığını iddia etti.

 

Tarih : 26 Ocak 2023 Perşembe 13:09

Neşet TORUN

Mersin’in Anamur ilçesinde 19 Mayıs caddesinde Devlet Su İşleri’nin sorumluluk alanında olan sulama kanalından gelen pis koku ve görüntü bölge sakinleri ve esnafları canından bezdirdi. Konu ile ilgili konuşan bölge halkı ve cadde esnafı, “İlçemizde vatandaşların en fazla tercih ettiği sahillerden biri olan İskele sahilinde hafta sonlar havanın güzel olduğu günlerde dışarıya çıkıyoruz.  Anamur Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Devlet Bahçeli parkı civarı ve taşlık bölgesine giderken ortada bulunan kanaldan gelen pis kokudan çok rahatsız oluyoruz. Koku nedeniyle pencerelerini dahi açamadıklarını ve kanala kimyasal atık bırakılıyor” ifadelerini kullandı.

KOKU, SİNEK VE HAŞERE…

Koku nedeniyle sahile dahi çıkamadıklarını kaydeden vatandaşlar, “Bizler temiz hava almak için sahile çıkıyoruz. Bu bölgede özellikle bu kanalda görsel kirliliğe yol açan birikmiş yosunlar çöpler ve pis atıklar ve dereden gelen yosun kokuları canımızdan bezdirdi. Yetkililerden hangi kurumun sorumluluk alanında ise bu konuda bizlere ivedilikle yardımcı olmalarını istiyoruz.  Belirli aralıklarla dereden yükselen kötü koku nedeniyle pencerelerimiz açamaz durumdayız. ” Su olmayınca burada bir koku oluyor. Sinek ve haşereler oluyor. Dükkanlarımızda camlarımızı açamaz hale geldik. Buranın bir an önce yapılmasını istiyoruz. Geniş bir dere olmasına rağmen kuru. Kuru olduğu için de koku yapıyor. Dışkılar, pislikler orada kalıyor ve kaldığı için de koku yapıyor. Üzerinde sinek, böcek, fare ne ararsanız oluyor. Daha önceki durum bu durumdan daha iyiydi. Bu kokunun nereden geldiğini biz de bilmiyoruz. Mahalleli olarak çok rahatsızız” şeklinde konuşarak, kokunun nedeninin biran önce bulunmasını istiyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA