ŞEYTAN ZORLU VİRAJDA


TFF 3. Lig 1. Grupta liderliğini sürdüren Mersin İdman Yurdu’nda Çatalcaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Zorlu maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, “iyi bir oyun ve mücadele kültürü oluşturmuş bir takıma karşı oynayacağız. İç sahada dış sahaya göre çok farklı sonuçlar alıyorlar. Gerçekten bizim adımıza zor bir maç olacak. Belki de Ordu maçından da daha önemli bir maça çıkıyoruz” dedi.

 

Tarih : 26 Ocak 2023 Perşembe 11:50

Hüseyin KIRKGÖZ

TFF 3. Lig 1. Grupta liderliğini sürdüren Mersin İdman Yurdu’nda Çatalcaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Geçen hafta sahasında zorlanmasına rağmen BC Group Ağrı 1970 Spor’u 1-0 yenerek 43 puan ile liderliğini sürdüren Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı İDAŞ Çatalcaspor maçına sıkı hazırlanıyor.

ORDU MAÇI ÖNCESİ ZORLU DEPLASMAN

 Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, Çatalca’nın özellikle kendi sahalarından çok sert bir kültür oluşturduğunu söyledi. Rakibin sahasının sentetik olduğunu hatırlatan Aka, “Orada iyi bir oyun ve mücadele kültürü oluşturmuş bir takıma karşı oynayacağız. İç sahada dış sahaya göre çok farklı sonuçlar alıyorlar. Gerçekten bizim adımıza zor bir maç olacak. Belki de Ordu maçından da daha önemli bir maça çıkıyoruz. Bu maçı ve Ordu maçını kazandığımızda ligi farklı bir boyuta getireceğiz. 3 günlük süreyi iyi değerlendirip rakibimize karşı çok iyi hazırlanmamız gerektiğini oyuncularıma ilettim. Bununla ilgili önemli analizlerimiz var. Analizlere göre geliştirmemiz gereken birtakım şeyler var. Ona yönelik çalışıp inşallah cumartesi günü güzel bir skor güzel bir 3 puan ile dönmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA