İkinci el araba dolandırıcılarına operasyon: 4 tutuklama


Mersin İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşı dolandıran 6 şahsı kıskıvrak yakaladı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlarca sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Tarih : 25 Ocak 2023 Çarşamba 10:52

Haber Merkezi

İnternet sitelerinde bulunan 2.El satılık araç ilanları üzerinden başkalarına ait araçları düşük fiyat ile satabilecekleri vaadiyle araç almak isteyen şahısları kandırarak dolandıran şebekeyi tespit eden İl Jandarma Komutanlığı ekipleri dolandırıcı şahısları yakalamak üzere harekete geçti. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli olarak tespit edilen 6 şahsı takibe alan ekipler icra ettiği operasyon ile şebeke üyesi 6 şahsı İstanbul ilinde bulunan bir vatandaşı dolandırmak isterken suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerin yakın zamanda Mezitli ilçesinde 1 vatandaşı ise 530 bin TL dolandırdığı tespit edildi. Operasyon sonucu yakalanan şüphelilerin üzerinde ve evlerinde arama yapan ekipler dolandırıcılık olayında kullanılan 7 adet cep telefonu, 24 adet banka kartı ile suçtan elde edilen 540 TL nakit paraya el koydu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlarca sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA