Tarsus Belediyesi standına yoğun ilgi!


Tarsus Belediyesi, TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile Çufaş Çukurova Fuarcılık A.Ş. Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı’nda Tarsus’u başarıyla temsil etti.

 

Tarih : 25 Ocak 2023 Çarşamba 10:32

14-22 Ocak 2023 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılan fuarda 225 bin 849 kitapsever sevdiği yazarlar ve kitaplarla buluştu. Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sunan Çukurova Kitap Fuarı imza günlerinin yanı sıra panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine de ev sahipliği yaptı. Tarsus Belediyesi de Tarsus Belediye yayınları, Tarsus içerikli yayınlar, Tarsus yayınevleri ve Tarsuslu yazarlar ile 9 gün boyunca hem tanıtım yaptı hem de imza günleri düzenledi. Adana Çukurova 15. Kitap Fuarında 711 D nolu stantta bulunan Tarsus Belediyesi, Gazeteci yazar Uğur Pişmanlık, Araştırmacı Yazar Hikmet Öz, Yazar Erkan Özaydın, Öykü Yazarı Cemile Cereb, Yazar Remzi Karabulut, Yazar Nihat Çapar, Yazar Hakan Sürmeli, Yazar Hüseyin Adıbelli, Yazar Ali Tekin Koçak gibi isimlerin eserleri ve katılımlarıyla fuarda yoğun ilgi gördü.

BOZDOĞAN; “TARSUS'UN TANITIMINA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLADI”

Çukurova 15. Kitap Fuarı’na katılım sağlayarak, Tarsuslu yazarlar ve stantları ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan;" 225 bin 849 kişinin ziyaret ettiği fuarda Tarsus Belediyesi, yazılı eserleri ve Tarsuslu yazarları ile Tarsus’un tanıtımına önemli katkılar sağladı. Bizler on bin yıllık kadim kentimiz Tarsus'un değerlerine sahip çıkmaya onları tanıtmaya ve onları yaşatmaya her zaman özen gösteriyoruz. Bu anlamda fuara katılımını sağladığımız ve eserleriyle, destekleriyle şehrimize hizmet eden tüm yayınevleri ve yazarlarımıza özel teşekkür ederken her daim onların destekçisi olacağımızı da belirtmek isterim" dedi. Yayınevleri ve yazarlar adına teşekkürlerini sunan gazeteci yazar Uğur Pişmanlık;"Aratos Felsefe Dergisi olarak 10 yıl boyunca İstanbul, İzmir ve Çukurova Kitap Fuarı'nda Tarsus'u temsil ettik. Geçen yıldan sonra bu yıl da Tarsus Belediyesi'nin Çukurova Kitap Fuarı'nda stant açması ve Tarsuslu yazarları ağırlaması çok yerinde bir girişim oldu. Aratos Yayınları'ndan çıkan Tarsus tarihi ve kültürünü yansıtan 50 kitapla fuarda yer almaktan mutluyuz. Böylece bir yandan Tarsus tanıtılırken diğer yandan da Tarsuslu yazarlar ve kitapları okurla buluştu. Tarsus'ta kitap okuma kültürünün yerleşmesi açısından yerel yönetimlerin fuarlara katılımı ve okur-yazar buluşmasını sağlaması çok önemli. Tarsus Belediyesi'ne ve Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA