Tepe’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı


Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Kaya Tepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Tarih : 10 Ocak 2023 Salı 10:39

Mesajında gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan R. Kaya Tepe, basının demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu dile getirdi. Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi: Gazetecilerin haklarının yasal güvenceye alındığı 1961 yılından geldiğimiz bu tarihe dek 10 Ocak’ı Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutluyoruz. Her sene bu günü anarken geleceğe dair umutlarımızı, mesleğimizin adına yakışır şekilde yapılabilmesi için gerekenleri tekrarlıyoruz. Gazetecilerin temel hak ve hürriyetlerinden yoksun bırakılmadan görevlerinin gereklerini yerine getirebilmelerini, halkın doğru haber alma hakkını koruyabilmelerini, baskıya ve zorbalığa uğramadıkları demokratik bir düzenin varlığını umut ediyoruz.  Gazetecilik mesleğini onuruyla sürdüren tüm meslektaşlarımızın da aynı umutları taşıdığını biliyoruz. Ulusal ve yerel basın ölçeğinde gazeteciliğe emek veren, mesleğinin ilkelerine sahip çıkan her bir meslektaşımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, gerçeğe ve özgürlüğe olan inancımızı yitirmediğimizi bir kez daha yineliyorum.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA