Başkan Yılmaz, Huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutladı


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; ilçede bulunan Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutladı. Huzurevi sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, yaş almış büyüklerine yeni yıl hediyesi vererek, onlarla sohbet edip taleplerini de dinledi.

 

Tarih : 5 Ocak 2023 Perşembe 14:29

Haber Merkezi

Huzurevi ziyaretinde Başkan Yılmaz’a, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu da eşlik etti. Yaş almış büyükleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Geçmişini bilmeyen toplumlar geleceğini de kuramaz. Milli ve manevi değerlerimizin taşıyıcısı, tecrübeleriyle yol gösterici büyüklerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şey var. Bizim için önemli olan onların hayır dualarını almaktır. Bizler, Türk milleti olarak 100’üncü yaşına girmeye hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatlarıyız. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda var gücümüzle ilerleyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri bugünlere yetiştiren ve geleceğe hazırlayan büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu. Huzurevi sakinleri ve yöneticileri de kendilerini hiçbir zaman unutmayan Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA