Mersinli ekran tutkunları Aralık’ta da TV+ izledi


Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, Aralık ayında da Mersinli ekran tutkunları tarafından ilgiyle izlendi. Aralık ayında platformda en çok izlenen film ve diziler arasında HELP, Yeşil Şövalye, Uncharted, Alef ve Mad Men öne çıktı. Mersin, Aralık’ta en fazla TV+ izleyen ilk 10 şehir arasında yer aldı. Platform, Ocak ayı itibarıyla dizi, film, çocuk ve belgesel kategorilerinde içeriklerini güncellemeye devam ediyor.

 

Tarih : 5 Ocak 2023 Perşembe 14:26

Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, 2022’nin son ayını da ekran tutkunlarının ilgisiyle tamamladı. Mersin, Aralık ayında TV+’ı en çok izleyen ilk 10 şehir arasında yer aldı. Bakım merkezinde çalışan bir kadının koronavirüs salgınının gelmesiyle birlikte bakım merkezi sakinlerini kurtarmak için çaba sarf etmesini konu edinen ve Sadece TV+’ta ekranlarında yayına giren Uluslararası Emmy Ödüllerinde en iyi film ödülünü alan ‘HELP’, krala sadakatini ispat etmek için düşmanı Yeşil Şövalye ile zorlu bir savaşa girişen Sir Gawain’in hikayesini anlatan ‘Yeşil Şövalye’, genç ve korkusuz Nathan Drake ile ortağının çıktıkları ilk hazine avında yaşadığı maceraları konu edinen ‘Uncharted’, İstanbul Boğazı'nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alan ‘Alef’ ve üst düzey bir reklam şirketi yöneticisini ve hayatındaki insanları işleyen ‘Mad Men’, yılın son ayında en çok izlenen ilk 5 içerik oldu.

YENİ YILDA 8 YENİ DİZİ EKRANLARA TAŞINACAK

TV+, 2023 yılına da hızlı bir giriş yaparak dünyaca ünlü yapımları seyirciyle buluşturuyor. Yeni yılda da diziden filme, belgeselden çocuk kanallarına kadar zengin içerik yelpazesi sunan platformda; dizi tarafında 6’sı sadece TV+’ta olmak üzere toplam 8 yeni dizi ekranlara taşınacak. İlk sezonu hala en çok izlenenler arasında yer alan ve Roma’nın kuruluşunun destansı öyküsünü anlatan ‘Romulus’un 2. sezonu TV+’ta izleyicilerle buluşacak. Ayrıca siyasi dram temalı ‘Boss’, gerilimin eksiksiz yaşandığı ‘Our House’, polisiyeseverlerin ilgisini çekecek ‘Redemption’, dram, gerilim ve suç üçgeninde işlenen ‘Showtrial’, yine gerilim temalı ‘Pray for Blood’ ve komediyle müzikali birleştiren ‘Zoey's Extraordinary Playlist’ de platformda öne çıkan diziler arasında yer alıyor.

ÇOCUK KATEGORİSİ YENİ İÇERİKLERLE ZENGİNLEŞTİ

Film tarafında ise radyo sunucusunun yayın esnasında bir kişi tarafından aranarak ailesini tehdit etmesiyle başlayan ve hayatta kalma oyunu oynamak zorunda kalmasını konu edinen ‘On the Line’, borç tahsil eden bir şirketin çalışanlarının hikayesini işleyen ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, şirketinin mükemmellik ödülü alması için uğraşan bir adamın hikayesini anlatan ‘The Good Boss’, bir hırsız çetesine odaklanan ‘Finding Steve Mcqueen’, adalet arayışına giren eski polisin başrolde olduğu ‘Bent’, büyük bir kasırganın vurduğu sırada soygunun altından kalkmaya çalışan bir çete ile soygunu engellemeye çalışan polisin hikayesini anlatan ‘Force of Nature’, emeklilik hayatını yaşamaya başlayan bir insanın unutulmuş çocukluğunu hatırlamak zorunda kalmasını işleyen ‘Storm Boy’ ve yalnız bir çocuğun bir emekliyle kurduğu dostluğu ön plana çıkaran ‘Driveways’ dikkat çekiyor. TV+, dünyaca ünlü çocuk kanalları olan Moonbug ve Boomerang ile yaptığı anlaşma sonrası Çocuk kategorisi alanında da içeriklerini zenginleştiriyor. Bu kapsamda ilk defa yayına alınan CoComelon’dan Kral Şakir’e, Arpo’dan Alice ve Lewis’e çocukların en sevdiği çizgi filmler TV+’ın yelpazesine eklenirken, Nickelodeon ve Disney Junior kanalında yayınlanan birbirinden kaliteli içerikler de platforma dahil ediliyor. Belgesel tarafında ise Tarih TV ve Nat Geo Now’dan yeni gelen ve severek takip edilen içerikler her zamanki gibi TV+ belgesel kategorisindeki yerini almaya devam ediyor.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA