‘1 Ekmek 1 Çorba’ 1 milyonu aşkın vatandaşa ulaştı


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılından bu yana sürdürülen ‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesinde, 1 milyonun üzerinde çorba dağıtımı gerçekleştirildi. Vatandaşlardan büyük beğeni alan proje, kentin 61 farklı noktasında hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda görevli Sosyolog Emine Akın, projenin amacının vatandaşlar işe, hastaneye, tarlaya veya okula giderken, onlara sıcak bir çorba ikram ederek, güne iyi başlamalarını sağlamak olduğunu söyledi.

 

Tarih : 5 Ocak 2023 Perşembe 10:58

Projenin 2019 yılından bu yana devam etmekte olduğunu belirten Emine Akın, “Özellikle sabah saatlerinde okula gitmeye çalışan öğrencilerimiz, hastaneye giden vatandaşlarımız ve belirli bölgelerdeki tarım işçilerimizin ulaşabileceği lokasyonlar olmak üzere, kent genelinde 61 noktada hizmet vermekteyiz. Projemiz 1 milyonu aşkın vatandaşımıza ulaşmış olup, daha fazla vatandaşımıza ulaşmak için de, yoğun olan bölgelerdeki lokasyonları belirleyerek hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

“BU SOĞUKTA SICACIK ÇORBA ÇOK İYİ GELİYOR”

Projeden çok memnun olduğunu söyleyen oto tamircisi Bülent Şahin isimli vatandaş, “Büyükşehir Belediyesi’nden çok memnunum. Allah razı olsun şu yaptığı hizmetler için. Helal diyorum” diye konuştu. Mustafa Sönmez isimli emekli vatandaş, “Gece bekçilik yapıyorum. Şu anda işten geliyorum. İşten gelirken çorbamı içip eve gideceğim. İçimiz ısınıyor” diye konuşurken, Nezih Serin isimli esnaf ise, “Bu uygulamadan çok memnunuz, hoşumuza gidiyor. Devamının gelmesini bekleriz. Sabahları işyerine motosikletle gittiğim için üşüyorum, çorba içimizi ısıtıyor” ifadelerini kullandı. Bir beyaz eşya servisinde çalıştığını söyleyen Emre Soysal ise, “Bu soğuk havalarda böyle bir hizmet sunduğu için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA