“Çukurova’nın sinerjisine inanıyoruz”


Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Çukurova’nın sesinin daha gür çıkması için yoğun bir emek sarf edeceklerini kaydetti. Tarım ve sanayinin beşiği, turizmin göz bebeği, mümbit Çukurova topraklarının hak ettiği değeri bulacağına inandığını dile getiren Başkan Kış, “2023 yılında bölgemizde artacak sinerjinin, hem Adanamıza hem Mersinimize ve elbette ülkemize yeni yatırım alanları, istihdam, üretim ve ihracat olarak döneceğine inanıyorum” dedi.

 

Tarih : 29 Aralık 2022 Perşembe 10:11

Türkiye iş ve siyaset dünyasının Çukurova topraklarının gücünü, iş dünyasının birlikteliğini, inancını, geleceğe dair umutlarını net olarak bildiğini ifade eden Başkan Kış, “Bu bilgi ve güçle, potansiyelle bölgemiz adına önemli kazanımlar elde edebilmeliyiz. Bu bilinçle hareket etmek ve ortak paydada buluşarak hedef belirlemeliyiz” diye konuştu. Adana ve Mersin’in tarihi misyonuyla birbirinden bağımsız düşünülemeyecek iki kent olduğunu dile getiren Başkan Kış, “Ortak hareket etme bilincinin getirdiği pozitif düşüncelerin, geleceğe dair umutların artacağına ve yerini somut gelişmelere bırakacağına inanıyorum. İki şehrin sinerjisinden doğacak güçle Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılını yeni başarılarla taçlandırabiliriz” ifadelerini kullandı.

“ATATÜRK’ÜN İZİNDEYİZ”

Cumhuriyetin ikinci yüzyılının, azim, fedakârlık ve başarılarla dolu bir geçmişi değerlendirirken Türkiye’nin her bölgesinde adil, müreffeh ve aydın bir geleceği birlikte oluşturmaya imkân tanıyacağına inandığını vurgulayan ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, “Çukurova Bölgesi olarak kendi geleceğimizi tayin ederken ülkemizde ve dünyada yaşanan yeni gelişmelerden elbette ki bağımsız olmayacağız. Hızlanan dönüşümleri yakından takip edecek, bölgemizin gelişimi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” diye konuştu. Başkan Hüseyin Kış, 2023 yılının Çukurova’ya, Türkiye’ye ve tüm dünyaya önce barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerken, iş dünyası temsilcileri olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte yürümeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA