Tunç Murat Behram, Mersin’de!


TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, Tunç Murat Behram’ın 2022-2023 sezonu ikinci yarısı için, yarım dönemliğine Yeni Mersin İdman Yurdu’na kiralık olarak transferinin gerçekleştiğini duyurdu.

 

Tarih : 28 Aralık 2022 Çarşamba 13:16

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Bucaspor 1928, sarı-lacivertli formayı giyen Tunç Murat Behram’ın 2022-2023 sezonu ikinci yarısı için, yarım dönemliğine Yeni Mersin İdman Yurdu’na kiralık olarak transferinin gerçekleştiğini duyurdu. 32 yaşındaki oyuncu, bu sezon İzmir temsilcisiyle 17 maça çıkarken 3 de gol katkısı verdi. Transferle ilgili kulüpten şu açıklama yapıldı: “Kulübümüz daha önce; Yeşil Bursa, Mersin İdman Yurdu, Güngören Belediyespor, Şanlıurfaspor, Nazilli Belediyespor, Göztepe, 1922 Konyaspor, Diyarbekirspor, Niğde Anadolu FK, Nevşehir Belediyespor, Vanspor ve Bucaspor 1928 formaları giyen Tunç Murat Behram ile satın alma opsiyonlu kiralık sözleşme imzalamıştır.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA