Tarsus dağıldı


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu tarihinin en büyük krizini yaşıyor. Asırlık çınar Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim krizi şimdilik aşılırken takımın bel kemiğini oluşturan futbolcular birer birer kendilerine takım bulup takımdan ayrılıyor. Volkan Altınsoy İnegölspor, Fatih Selim Solmaz Çorum FK, Abdussamed Karnuçu ve Eyüpcan Delibalta Amedspor, Fatih Somuncu Etimesgut Belediyespor ve kaleci Abdullaziz Demircan da Etimesgut Belediyespor ile anlaştı.

 

Tarih : 26 Aralık 2022 Pazartesi 14:11

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu tarihinin en büyük krizini yaşıyor. Asırlık çınar Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim krizi şimdilik aşılırken takımın bel kemiğini oluşturan futbolcular takımdan ayrılıyor. Ligin ilk yarısında oynadığı 18 maçta sadece 3 galibiyet, 11 beraberlik ve 4 de mağlubiyet alarak, ilk yarıyı 20 puanla 14. Sırada tamamlayan Tarsus’u ikinci yarı zor günler bekliyor. 37 milyon TL borcu olan sarı lacivertlilerde transfer tahtası kapalı, bunun üzerine bir de takımın en iyi oyuncuları kulüple ilişkisini kesip başka takımlara imza attı. 

TAKIMIN EN İYİ OYUNCULARI AYRILDI

Tarsus İdman Yurdu ile yollarını ayıran Volkan Altınsoy İnegölspor, başarılı stoper Fatih Selim Solmaz Çorum FK, takımın en iyi oyuncularından Abdussamed Karnuçu ve Eyüpcan Delibalta Amedspor, Fatih Somuncu Etimesgut Belediyespor ve geçtiğimiz sezon takımın Play-Off’lara kalmasında büyük pay sahibi olan tecrübeli kaleci Abdullaziz Demircan da Etimesgut Belediyespor ile anlaştı. Bu gelişmelerin ardından ligin ikinci yarısında küme düşme mücadelesi verecek olan Tarsus İdman Yurdu’nda takımdan ayrılan futbolcular yönetimi suçluyor ve kendilerine verilen vaatlerin yerine getirilmediğini ifade etti.

YÖNETİM VAATLERİNİ YERİNE GETİRMEDİ

Takımdan ayrılığıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan başarılı kaleci Abdullaziz Demircan, yönetime tepki göstererek, “1,5 sezon boyunca severek büyük bir heyecanla formasını terlettiğim Tarsus İdman Yurdu ile yollarımı ayırmış bulunmaktayım. Gönül isterdi ki bu kulübe gelirken taraftara ve bizlere verilen vaatlerin yerine getirilip Tarsus İdman Yurdu’nu hak ettiği yere taşısaydık” şeklinde serzenişte bulundu.

TRANSFER TAHTASI AÇILACAK MI?

Kulübün maddi olarak çok zor durumda olduğunun altını çizen Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Murat Gül, “Kulübümüzün Haziran’a kadar ödenmesi gereken 37 milyon lira borcu var. Tarsus İdman Yurdu çok sıkıntılı. 27 Aralık’ta Tarsus’un kurtuluşu ile hep beraber birlik ortaya koyalım. Geçmiş geçmişte kaldı. Biz bu seneye bakalım. Bu takım ligde kalsın. Biz Tarsus’u ayağa kaldıracağız. Herkesi bütün esnaflar olsun iş adamları olsun bu ruhu yakalayacağız. Kimseye mahcup olmayacağız bunu başaracağız. Yıllardır bu takım belediye desteği olmadan yürümemiş. Biz bundan sonra bu süreci sağlayacağız. Biz küme düşmeyeceğiz. Geleceğe dair ümitliyiz. Taşıma su ile dönmüyor. Sürekli geliri olan bir takım haline getirmeliyiz. Yoksa böyle gelmiş böyle gider” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA