Altunok, şampiyonları ağırladı


Silifke Belediye Başkanı Başkanı Sadık Altunok, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Avrupa kupası müsabakalarında 3 altın, 7 gümüş ve 7 bronz madalya alan Silifke Belediye Spor Kulübü Muaythai takımını makamında kabul etti.

 

Tarih : 21 Aralık 2022 Çarşamba 13:46

Haber Merkezi

Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Başkanım sizlerin desteği ile Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen müsabakalara biz de katıldık. 32 ülkeden 750 sporcunun katıldığı bu karşılaşmalarda kulübümüz muaythai takımı alt genç, üst genç, yıldız ve minikler müsabaka  kategorisinde ve yine minikler ve yıldızlar Waikru kategorisinde olmak üzere  20 sporcumuzla mücadelede ettik. 10 bin kişilik spor  salonunda büyük bir başarı sağlayan sporcularımız bu karşılaşmalarda 3 altın, 7 gümüş ve 7 bronz madalya kazanarak başarı hanemize 17 derece yazdırdı. Bu başarıda sizlerin katkısı büyük, kulübümüz adına sizlere teşekkür ediyorum” diyerek kupa heyecanını sporcular ve Başkan Altunok’la birlikte yaşadı. Ziyarette ayrıca Takım Antrenörü Teslime Çelik tarafından turnuva anısına Başkan Altunok’a bir de eşofman hediye edildi.

“SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Kendisini ziyarete gelen Silifke Belediye Spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Antrenör Teslime Çelik ve muaythai takımı sporcuları ile görüşen Belediye Başkanı Altunok, şampiyonları tebrik ederek onlara birer hediye çeki dağıttı. Sporcuları kabulünde bir konuşma yapan Silifke Belediye Başkanı Altunok, “İlçemizde faaliyet gösteren Silifke Belediye Spor kulübümüzün her branşında mücadele eden takımlarımızın bu başarısı bizleri son derece sevindirmiştir. Antalya’da düzenlen uluslararası  Muaythai müsabakalarına katılarak hak ettiğiniz madalyalarla birlikte gelerek bu heyecanınızı bizlerle paylaşmanızdan dolayı mutlu oldum. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Tabi ki bu başarıda sizlerin olduğu kadar aileleriniz, antrenörünüz Teslime Çelik ve Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek’in de büyük emek ve katkıları bulunuyor. Başarıya katkı sağlayan tüm bireyleri yürekten tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da spora ve sporcuya desteğe devam edeceğiz.  Elde ettiğiniz şampiyonluklarla ilçemizin adını tüm Türkiye’ye ve dünyaya başarıyla duyurdunuz. Sizlerle gurur duyuyor ve kutluyorum” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA