Tarsus İdman Yurdu maçında şike iddiası!


Hafta sonu oynanan Tarsus İdman Yurdu-İnegölspor maçında şike iddiaları bomba gibi düştü. TFF 2. Lig ekibi İnegölspor, Tarsus İdman Yurdu maçında şike yaptığı iddia edilen futbolcuları Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen ile yolların ayrıldığını açıkladı. Açıklamada, ek olarak da şahıslar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu bildirildi.

 

Tarih : 20 Aralık 2022 Salı 14:19

Necdet TAŞ

Türk futbolunu sarsan şike iddiası… TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, ilk yarının son hafta maçlarında pazar günü Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. İnegölspor, deplasmandaki mücadelede Bahadır Taşdelen'in 46. dakikada attığı golle öne geçti. Yusuf Talim 84. dakikada beraberliği sağladı. İnegölspor'da Ömer Faruk Ermeç 89. dakikada kırmızı kart gördü. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, İnegölspor'da ortalık karıştı.  TFF 2. Lig ekibi İnegölspor'da şike yaptıkları iddia edilen futbolcular Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen ile yollar ayrıldı. Kulüp, iki isim hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

İKİ FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

Konuyla ilgili kulüpten şu açıklama yapıldı: “Sezon başından beri, maalesef kulübümüzün üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır. Saha dışı istemediğimiz olayların olduğu bu sezonda Tarsus İdman Yurdu maçında alınan beraberlik ile birlikte ilk devreyi tamamladık. Her ne kadar ilk devre sonu itibari ile, alınan sonuçlar ve sıralama olarak istediğimiz yerde olmasak da devre arasında büyük bir hassasiyetle gerekli çalışmaları yapacağımızdan ve İnegölsporumuzu içinde bulunduğu buhrandan çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak her ne kadar biz İnegölspor camiası ve yönetimi olarak var gücümüzle, birçok zorlukla mücadele etsek de, kontrolümüz dışında gelişen, sarsıcı olayların önüne geçemiyoruz. Futbol artık sadece futbol olmaktan çıkmış ve bazı illegal yapıların, kişilerin haksız kazanç kapısı olmuştur. Maalesef Tarsus maçından önce ortaya atılan ve daha önce kulüp tarihimiz boyunca, şahit olmadığımız bir durum bizi derinden üzmüştür. Kulübümüz futbolcularından, kaleciler Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen'in şikeye karıştığı, bazı maçlarımızda İnegölspor aleyhine şike yaptıkları iddia edilmiş olup bu bilgi kulübümüze ulaşmıştır. İddiası dahi çirkin olan, tasvip etmediğimiz, bu olay sebebi ile yönetimimiz tarafından ivedi olarak alınan karar ile her iki futbolcuyla da kulübümüz menfaatleri doğrultusunda derhal yollarımız ayrılmıştır. İddia edilen bu olaya ilişkin olarak kulübümüz tarafından İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde suç duyurusunda bulunulmuş olup, ilgili hukuksuzluğa karışanlar hakkında, hak ettikleri yaptırımların uygulanması için adli süreç başlatılmıştır. İnegölspor camiasının, şanlı taraftarımızın ve yöneticilerimizin emeklerine ihanet edenler hakkında gerekli mücadeleye vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.”

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA