Kaf-Kaf, şampiyonluk hedefinden uzaklaştı


TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Karşıyaka, arka arkaya yaşadığı puan kayıplarından sonra şampiyonluk hedefinden uzaklaştı. Kaf-Kaf, başarısız sonuçlardan sonra lider Yeni Mersin İdman Yurdu ile arasında 10 puanlık bir fark oluştu.

 

Tarih : 19 Aralık 2022 Pazartesi 14:16

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, sezona Erman Güraçar yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. Yeşil-kırmızılılar, zaman zaman inişli-çıkışlı bir performans sergilese de Yeni Mersin İdman Yurdu’nu yakından takip ediyordu. Güraçar, ilk 13 haftada beklentileri karşılayamadı ve 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Sonuçlar böyle olunca 14. haftada oynanan 52 Orduspor FK maçında yaşanan mağlubiyetten sonra Erman Güraçar’la yollar ayrılmıştı ve yerine Selahaddin Dinçel getirilmişti. İzmir temsilcisi, Dinçel’le birlikte çıkışa geçmek istiyordu fakat 47 yaşındaki çalıştırıcının, Karşıyaka’nın başında çıktığı 3 maçta da galibiyetle tanışamadı ve bu süreçte alabileceği 9 puandan sadece 3 puan almış oldu. Durum böyle olunca Yeni Mersin İdman Yurdu ile aradaki puan farkı çift hanelere çıkmış oldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA