Erken gol bulmalıyız!


TFF 3. Lig 1. Grupta liderlik koltuğunda oturan Mersin İdman Yurdu geriye kalan 2 karşılaşmayı kazanarak ilk yarıyı lider bitirmek istiyor. Bu hafta evinde Kelkit Belediyespor’u konuk edecek olan kırmızı lacivertliler işi sıkı tutuyor. Zorlu bir maç olacağının altını çizen Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarının altını çizerek, erken gol bulmaları halinde işlerinin kolaylaşacağının altını çizdi.

 

Tarih : 9 Aralık 2022 Cuma 13:37

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta liderlik koltuğunda oturan Mersin İdman Yurdu geriye kalan 2 karşılaşmayı kazanarak ilk yarıyı lider bitirmek istiyor. Evinde oynadığı hiçbir karşılaşmayı kaybetmeyen Kırmızı Lacivertli evinde oynayacağı ilk yarının son maçında 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaşacak. Mersin İdman Yurdu ilk yarının kapanışını Yomraspor ile yapacak. Bu karşılaşmanın ardında lige yaklaşık 1 ay ara verilecek. Mersin İdman Yurdu ligin ikinci yarısının ilk maçında Amasya deplasmanına gideceği için Mersin ekibi yaklaşık 1.5 ay taraftarının huzuruna çıkamayacak. Mersin İdman Yurdu ikinci yarının ikinci maçı olan Ağrıspor ile taraftarı ile buluşacak. Bu hafta evinde Kelkit Belediyespor’u konuk edecek olan kırmızı lacivertliler işi sıkı tutuyor.

“KELKİT MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK”

Kelkit Belediyespor maçı öncesi gazetemize konuşan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, “Sistem takımıyız ve belirlediğimiz bir oyunumuz var. Takım olarak sahada oyun planımıza ve sistemimize sadık kalarak bu oyundan vazgeçmememiz gerekiyor. Vazgeçmediğimiz sürece bu ligin en iyi takımlarını hem oyun hem skorla alt ederiz. Ama bu oyundan vazgeçersek; bakın Ordu Kelkit’te puan kaybetti. Karşıyaka takımı içeride Kelkit’e mağlup oldu. Ordu takımı Kelkit ile bu hafta berabere kaldı. Baktığınızda Kelkit altlarda bir takım. Ama bunlar çok normal sonuçlar. Çünkü alttaki savunma yapıyor herkes mücadele ediyor. Oyun oynarsanız bir stratejiniz olursa ve o stratejiyi sahaya yansıtırsanız fark yaratıyorsunuzdur” şeklinde konuştu.

“ERKEN GOL BULMALIYIZ”

Kelkit maçında erken gol bulmaları halinde işlerinin kolaylaşacağının altını çizen Ersin Aka, “Kelkit çok disiplinli ve zor gol yiyen bir takım. Bu açıdan erken gol bulmamız işimizi kolaylaştırır. Evimizde taraftarlarımızın önünde panik yapmadan oyunumuzdan taviz vermeden sonuca gitmek istiyoruz” dedi. Hafta içi takımdan ayrılan Muğdat Çelik ile ilgili de konuşan Aka, “Muğdat Çelik takımdan kendisi ayrılmak istedi ve durumu da yönetime bildirdi. Tercihine saygımız var” dedi. Mersin İdman Yurdu’nda Kelkit karşısında kart cezalısı Umut Aydın ile sakat oyuncular Volkan Okumak ve Aziz Aksoy forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Alper Tatlısu ise forma giymesi bekleniyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA