Gülnar’da üreticilere yemlik arpa dağıtıldı


Gülnar’da, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın sübvanse ettiği, Gülnar Belediyesi’nin destekleriyle, Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği tarafından ilçede küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği üyelerine yemlik arpa dağıtımı yapıldı. Çiftçiler hayvanlarını devletin destekleri sayesinde uygun şekilde aldıkları arpalarla besleyecek.

 

Tarih : 7 Aralık 2022 Çarşamba 09:07

Haber Merkezi

Gülnar Pazar yerinde gerçekleşen dağıtıma; Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Gülnar Temsilcisi Mustafa Değirmenci ile katılım sağlayıp küçükbaş hayvan yetiştiricileri ile bir araya geldiler. Üreticilere her anlamda destek olmaya çalıştıklarını belirten Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; Gülnar’ın hayvancılıkta daha da kalkınmasını sağlamak amacıyla Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliğinin bu çalışmasına bizde Gülnar Belediyesi olarak destek olduk. Tarım ve Orman Bakanlığımız ve Mersin Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiriciliği Birliği işbirliğinde, Belediyemizin ulaştırma, nakliye desteğiyle, uygun bedelle ilçede küçükbaş hayvan yetiştiricisi çiftçilerimiz için tahsis edilen yemlik arpaların dağıtımı gerçekleştirildi. Hizmette emeği geçen başta Tarım ve Orman Bakanlığımıza, Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Mehmet Akdoğan’a, Gülnar Temsilcisi Mustafa Değirmenci’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm büyükbaş, küçükbaş hayvan yetiştiricilerimize ve üreticilerimize hayırlı, bereketli yıllar diliyorum” dedi.

“ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN”

Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Gülnar Temsilcisi Mustafa Değirmenci konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Bugün ilçemizde küçükbaş hayvan yetiştiricilerimize yemlik arpa dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Allah devletimizden, milletimizden, bakanlığımızdan ve belediyemizden razı olsun. Çiftçilerimiz hayvanlarını devletimizin destekleri sayesinde uygun şekilde aldıkları arpalarla besleyecek. Bu dağıtımın nakliyesinde de maddi ve manevi destek olan Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Ünüvar’a teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız geçen yılda yoğun kar yağışında gece gündüz demeden yetiştiricilerimizin kapanan yollarını açıp, ihtiyaçlarını karşılamıştı. Zor günlerimizde her zaman yanımızda olan, Sayın Başkanımızdan Allah razı olsun ” diye konuştu. Dağıtımda yemlik arpalarını alan, İlçede küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşlar da her zaman yanlarında olan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’a teşekkür ettiler.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA