Bakan Karaismailoğlu’ndan MTOSB’ye ziyaret


MTOSB Otoyol Bağlantısı ve Kavşağı açılışı için Mersin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek Başkan Sabri Tekli ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

 

Tarih : 7 Aralık 2022 Çarşamba 09:06

Haber Merkezi

MTOSB Otoyol Bağlantısı ve Kavşağı açılışı için Mersin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, beraberinde Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın ve Zeynep Gül Yılmaz, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte MTOSB’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Tekli, ‘Sanayicilerimiz için büyük öneme sahip olan bu bağlantı yolu, hem zamandan, hem ekonomiden tasarruf etmemizi sağlayacak. 50 Bine yakın çalışanımız, 230 fabrikamız için bugün bayram günü diyebiliriz. Ne mutlu OSB’mizin üreticilerine, çalışanlarına. Şehrimizin bu bölgesindeki üreticileri için böyle güzide bir tesis sizlerin sayesinde hayata geçirilmiş oldu. Emeği geçen herkese şahsım, yönetim kurulum ve sanayicilerim adına şükranlarımı sunarım’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA