İzmir’de zorlu randevu!


TFF 3. Lig 1. Grupta en yakın rakibi Orduspor’un 5 puan önünde liderliğini sürdüren Mersin İdman Yurdu, Cumartesi günü İzmir deplasmanında Karşıyaka ile karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı lacivertli temsilcimiz İzmir deplasmanından en az 1 puanla dönmeyi hedefliyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak istediği sonuçları alamayan Karşıyaka, Orduspor yenilgisi sonrası Teknik Direktörü Erman Güraçar ile yollarını ayırmıştır. Takımın başına Selahattin Dinçel’i getiren Kaf-Kaf, Mersin İdman Yurdu maçına ‘Ya Tamam Ya Devam’ parolasıyla çıkacak.

 

Tarih : 30 Kasım 2022 Çarşamba 14:34

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta en yakın rakibi Orduspor’un 5 puan önünde liderliğini sürdüren Mersin İdman Yurdu, Cumartesi günü İzmir deplasmanında Karşıyaka ile karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı lacivertli temsilcimiz İzmir deplasmanından en az 1 puanla dönmeyi hedefliyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak istediği sonuçları alamayan Karşıyaka, Orduspor yenilgisi sonrası Teknik Direktörü Erman Güraçar ile yollarını ayırmıştır. Takımın başına Selahattin Dinçel’i getiren Kaf-Kaf, Mersin İdman Yurdu maçına ‘Ya Tamam Ya Devam’ parolasıyla çıkacak. Mersin İdman Yurdu’nda sakatlığını atlatan stoper Alper Tatlısu düz koşulara başlarken, ağır biz sakatlık geçiren Volkan Okumak’ın ise tedavisi sürüyor.

“KENDİ OYUNUMUZU OYNACAĞIZ”

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, “Bizim çok zor bir maç olacak. Çünkü Karşıyaka, ‘Ya tamam ya da devam’ maçına çıkacak. Teknik Direktör değişikliğine de gittiler. Arkalarında büyük de bir taraftar desteği olacak. İyi bir sahada çok zor ve güzel bir maç olacağına inanıyorum. Çok kaliteli bir takımla oynayacağız. Zaten grupta Orduspor ile birlikte kağıt üzerinde en önemli iki rakibimizden biridir Karşıyaka. Bence sezonun en zor deplasmanına çıkacağız. Öncelikle şunu söyleyeyim, biz her zaman olduğu gibi kendi oyunumuzu oynayacağız. Zaten belli bir sistemimiz var biz o sistemden ve oyunumuzdan taviz vermeden hem içerde hem de dışarda aynı oyunu ortaya koyuyoruz. Amacımız kesinlikle kazanmak. Kazanıp rakiplerimizden birini egale etmek istiyoruz. Çünkü şuan Karşıyaka ile aramızda 8 puanlık bir fark var ve kazandığımız takdirde fark 11 puana çıkacak ve belki de Karşıyaka için artık tek hedef Play-Off olacak.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Karşıyaka’daki Teknik Direktör değişikliğinin kendi işlerini daha da zorlaştıracağının altını çizen Aka, “Çünkü hoca değişiklikleri ilk maçlara hep olumlu olarak yansır takımlara. Ancak şartlar ne olursa olsun biz İzmir’e kazanmaya gidiyoruz. Hedefimiz mutlak galibiyet. Karşıyaka’yı en azından böyle yakalamışken yenip en önemli rakibimizle puan farkını daha da açmak istiyoruz. Çünkü devre arasında çok ciddi transferler yapmayı planlıyorlar. O yüzden bizimle oynayacakları maçtan galip ayrılıp puan farkını indirmek için ellerinden geleni yapacaklar. Biz de onlara bu fırsatı vermeden orada işi bitirmek istiyoruz” dedi.

KARŞIYAKA’NIN BAŞINA TANIDIK İSİM GEÇTİ

Öte yandan rakip Karşıyaka Teknik Direktör değişikliğine gitti. İç sahada ve deplasmanda alınan beklenmedik puan kayıpları yaşayan Karşıyaka, lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 8 puan gerisine düştü ve 3. sıraya geriledi. Taraftarı bu süreçte gerek sonuçlardan dolayı gerekse sahada oynanan oyundan dolayı mutlu edemeyen Güraçar, istifasını verdi ve yönetim de bu istifayı kabul etti. Erman Güraçar, bu sezon Karşıyaka’nın başında tüm kulvarlarda 16 maça çıkarken 9 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Erman Güraçar ile yolları ayırıp yerine Selahattin Dinçel’i getirdi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon Fethiyespor’u 2. Lige çıkarma başarısı gösteren Selahattin Dinçel, lig biter bitmez Mersin İdman Yurdu ile sözleşme imzalamış ancak yönetimle transferler konusunda yaşanan görüş ayrılıkları nedeniyle yollar ayrılmıştı. Son olarak Nevşehir Belediyespor'u çalıştıran Selahaddin Dinçel’le iletişime geçen Kaf-Kaf, 47 yaşındaki çalıştırıcı ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli teknik direktör ile önümüzdeki günlerde profesyonel imzanın atılacağı ve hafta sonu oynanacak Yeni Mersin İdman Yurdu müsabakasına takımın başında çıkması için yoğun bir çaba gösteriliyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA