Mersin’de ÖRAV Eğitim Şenliği coşkusu!


Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek, sürekli gelişim yolculuklarında yanlarında olmak amacıyla 2008 yılında Garanti BBVA tarafından kurulan ve eğitim programları ile bugüne dek 275.000’den fazla öğretmene/eğitim yöneticisine, 10 milyondan fazla öğrenciye ve ailelerine ulaşan ÖRAV, 8. ÖRAV Eğitim Şenliğini 26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirdi.

 

Tarih : 30 Kasım 2022 Çarşamba 13:12

Haber Merkezi

26 Kasım’da çevrim içi olarak tüm Türkiye’den izlenen canlı yayının ardından program, 27 Kasım’da Mersin’de yüz yüze etkinliklerle devam etti. Mersin Bahçeşehir Koleji Toroslar Kampüsü’nde gerçekleşen Eğitim Şenliği, ÖRAV Uzman Eğitimcisi Sanem Bülbül’ün açılış konuşmasıyla başladı. Ardından, Qmark Danışmanlık kurucusu Mehmet Yıldırım Özel ve Eczacıbaşı İlaç Pazarlama Bölge Müdürü Sencer Özgür "Hizmetkar Liderlik" temalı konuşmalarını gerçekleştirdi. Öğle arasından sonra, Prof. Dr. Soner Mehmet Özdemir, Doç. Dr. Nilgün Dağ ve Seyyah Öğretmen adıyla bilinen Şahin Çevik "Nitelikli Eğitim Öğretmenle Olur!" adlı konferansta bir araya geldi. Şenlik, kapanış etkinlikleri ve Kibrit Kutusu Konseri ile devam etti.

ÖĞRETMENLERE YÖNELİK 10 EĞİTİCİ ATÖLYE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İmge Tiyatrosu’nda her branştan öğretmenin katılımıyla çocuk hakları konusunda aktif öğretim yöntemleri değerlendirildi.  Haydi Dönüştür Doğayla Buluştur oturumunda okul öncesi öğretmenleri geri dönüşüm yöntemiyle oyuncak tasarladı ve duyarlılıklarını yaratıcılıkları ile buluşturdu.  Nefes Meditasyonu Eğitimi ile her branştan öğretmen yoga matını aldı ve nefesle rahatlamanın yollarını keşfetti. Şenlikte ayrıca ilköğretim matematik ve sınıf öğretmenlerine özel Web 2.0 Araçları ile Oyun Tasarımı, fen bilimleri öğretmenlerine özel Astronomini Uygulamalarının Öğrenme Üzerine Etkisi-Galileo Sınıfta ve Argümantasyonlarla Biyoçeşitlilik, İngilizce öğretmenlerine özel  As A Teacher, okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin masal anlatma becerilerini geliştirmek için Gökten 3 Elma Düşmüş ve  her branştan eğitimcinin katılımına açık Müzede Yaratıcı Drama ile Eğitsel Bir Araç Olarak Origami eğitimleri verildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA